- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Most ,hogy így mondod,mintha a legelső gyári rom meglenne. De az biztos,hogy a gyári alap romot is probáltam. Az összes need rom os . rommal kipróbáltam vagy 8-cal. Mindegyikkel szar. Nem lehet úgy elállítani a gps-t hogy rom-tól függetlenül? De meguntam szórakozni vele nem vagyok vérprofi,mindent úgy nézek le lépésekként a netről. Egyszer fél napig küzdöttem az életéért,mire újraéledt.
Inkább most szakemberre bíznám. De itt a szomszéd gsm -es azt mondta,ilyen szar klónokkal nem foglalkozik,ezeknek zárt oprendszere van. De ő profi volt!
Pedig mondtam neki te meg Dolly klón vagy,de nem értette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest