- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
A fenti hely szerintem megbízható.Ha 200 fölött rendelsz ingyen küldik.Kb 60 szor rendeltem Kínából (Hong Kong)és még mindig megjött.Olyan is volt,hogy az ünnepek alatt rendelt cucc 5 hétig utazott,már az eladó újból el akarta küldeni a 25 dolláros alkatrészt.Aztán mégis megjött.Persze az EGY!!! dollárért ingyen postával érkező 5db kijelzőfólia darabja 2 hétig tartott.De megtanultam legalább feltenni!A minőségre persze figyelni kell.A nagyon olcsó terméket persze jó lenne előbb kézbe fogni.Én éppen ezért rendelnék márkásabb telót:ZTE,Lenovo stb.esetleg külföldi teszteket elolvasni.Szóval én jobban bízom bennük,mint a német ebay-on seftelő kitudja milyen népekben,meg sajnos itthon is akad szélhámos.
De persze ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest