- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
fotosjani #34836 üzenetére
Ismerem a mélységélességet, sőt a el is szoktam vele szórakozni a Pana DMC FZ150-emen (nem egy nagy kunszt eszköz tudom)... azt viszont nem értem, hogy ha valakinek van véleménye arról, hogy pocsék a kép, akkor miért ugrik neki mindenki (főleg olyanok akiknek saját bevallásuk szerint nem is számít, hogy milyen, az meg ugye nem is érmet miért véleményezi bármennire is, ha számára irreleváns), hogy márpedig... Csak ez a véleménye lehet itt mindenkinkek, hogy egy 200$-os telefon képe, ha pocsék is, de mivel 200$-os eszközzel készült, akkor nem pocsék? Tudtommal a kép minősége nem ár érték relatív. A kép vagy jó minőségű, vagy nem, független az eszköz értékétől, amivel készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Battlefield 6
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest