- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #120439 üzenetére
Már az X10 is csalódás volt igazából. A 6752 ért valamit igazából, meg a 6732, nem értem, hogy miért nem ebbe az irányba haladnak. Ha az X20 és X25 továbbra is ugyanazt a vonalat követi, mint az X10, akkor csúnya lebőgés lesz a vége, ha ugyanakkora akksival harmadakkora üzemidőre lesz képes, mint pl. a 650-es Snapi, ráadásul az X20 valószínűleg teljesítményben ugyanazt a szintet hozza, csak majdnem kétszerannyi maggal...
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #120439 üzenetére
Ebbe sztem nem kéne belemerülni, mert vakvágány. A felső kategóriás SOC -ok teljesítménye már régóta meghaladja az általános igényeket. Ez már csak a gyártók számháborúja. A csúcsigénybevételnél pedig az alkalmazás optimalizáltsága többet jelent, mint a SOC ereje. Itt főleg a játékok és az adott GPU viszonyára gondolok. Az a véleményem, hogy az Android N valóban mérföldkő lesz. Évek óta az első Android verzió, amire tényleg kíváncsi vagyok. Pl. a kétablakos mód, vagy, ha már a GPU -kat említettem, akkor a Vulcan API -k OS szintű támogatása. Persze, még ez is kevés az általam elképzelt Android "szabadsághoz" képest (amiben egy Tasker szintű automatizáló alap része a rendszernek és minden alkalmazásnak kutya kötelessége, hogy Tasker beépülő legyen), de a Google -től már ez is nagy lépés. Kb. az ICS -nél, vagy a JB -nél kellett volna bevezetnie (ahogy a Samsung megtette a kétablakos móddal), mint ahogy a dual SIM támogatást is, mert hatalmas katyvaszt okozott azzal, hogy ezt elhúzta egészen 5.1 -ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest