- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
válasz
Dominó85 #87198 üzenetére
Értem, köszönöm!
Azt hol tudom kideríteni, hogy az adott IPS panel Sharp vagy LG gyártmány (részemről a Sharp-ot preferálnám)? Csak mert ezt az infót nem szokták tartalmazni a specifikációk.
A kérdésem csupán elméleti volt, nincs konkrét típus.Mindössze arra lennék kíváncsi, hogy csak a méretükben eltérő, minden másban egyező két kijelző hogy viszonyul egymáshoz fogyasztás terén.
Más:
Jelenleg mely típusok ajánlottak MT6592, 2GB RAM, 5-5,5" 720p kijelző kategóriában? Bármi jöhet, majd szűkítek. (Nagy aksi előny, ezért is tettem fel a fentebb olvasható kérdést.)
Eddig a Redmi Note volt a kiszemelt, de sajnos mégsem tudom beszerezni újonnan <55k-ért (csoportos)... Vagy ha esetleg tudtok olyan megbízható beszerzési forrást ami megáll ~55k-nál (házig, tehát semmi sarc) azt is nagyon szívesen fogadnám.szerk.: Extra kérdés: Ezeket az echte kínai telókat mennyiért lehet később eladni (kb. hány százalék bukóval*)? Megkímélt állapotban, minden tartozékkal, 3-6 hónap használat után stb.
*Webshopos árhoz viszonyítva természetesen.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged