- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laza... #84825 üzenetére
Nem annyira jó a GPS-e.
Első alkalommal frissítettem az A-GPS infóit, de utána is 5 perc volt neki nem a műholdak megtalálása (az gyorsan ment), hanem a pozicionálás. Aztán több próba után már hamarabb, másfél perc alatt megvoltak a befogott holdak. Csak Pápán belül próbáltam ki, akkor nem dobta el a jelet, de a GMaps-szel késett pár tíz métert (pedig az nem szokott ilyet csinálni). Egyébként nem volt rossz, de arra már nem fektettem energiát, hogy másik navival is kipróbáljam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest