Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

citkar
addikt
válasz

Laza...

üzenetére
						Mióta beszélünk rólam? Azt írtam, amit előírtak, engem ne keverj bele kérlek. Ezt a témát nem kéne támogatnod, ebben a fórumban.
(#78618) Biqci :
A te dolgod, hogy mit csinálsz, de létezik olyan, hogy: törvény, ami azt írja elő, hogy be kell fizetned.A kresz szerint be kell tartsd a sebességhatárt, de arról nem tudok, ha megszegnéd, utólag is bejelentési kötelezettséged lenne (de lehet én vagyok tudatlan). Viszont az előbbi esetében nem feljelentési, hanem fizetési kötelezettséged van.
Csak, hogy te is megértsd, nem én találtam ki, nem én vagyok a behajtó, nem is az én felelősségem és senkinek se mondom meg mit tegyen, hagyjatok ki belőle, csak rávilágítottalak, hogy a befizetendő ÁFA be nem fizetése törvénytelen, ezért írták azt feljebb, amit. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Horgász topik
 - Futás, futópályák
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Kertészet, mezőgazdaság topik
 - AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Hardcore café
 - Star Trek Online -=MMORPG=-
 - Víz- gáz- és fűtésszerelés
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
 - CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő