Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dio001
tag
Sziasztok! Kisebb problémám akadt egy Lenovo A 806 - al. A telefon ha hívják akkor az első de legkésőbb második csengés után bontja a hívást és a hívó félnek egy SMS-t küld hogy éppen vezetek később visszahívom. Àt néztem a beállításokat mind az uzenetekben mind a hivasokban de nem tudom sehol letiltani. Hiába állítom a gyors válaszokat át, nem engedi. Sajnos nem vagyok otthon hogy kezemben legyen a telefon így páromnak mondom mit próbáljon meg. Ha haza megyek akkor szoftver csere lesz. Addig is van valami használható ötletetek? Üdv: Dió
-
dio001
tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Koszonom, igyekeztem kitalalni de nem nagyon ment. Regen egy samsung spicat romoltam heti rendszereseggel. Ott becsukott szemmel tudtam mi hol van. Recoverybol tegyem majd fel az altalad keszitett romot vagy rim managerrel?
-
dio001
tag
Sziasztok. Rom manager programmal tudok felrakni romot Coolpad F1-es telefonra? Ha az gyarilag rootolva van? A recovery menu teljesen kinai. Vagy varok barmilyen epito jellegu otletet,mert a gyari rom szamomra nem megfelelo. Udv: Dio
-
dio001
tag
Újra szűkítettem a körön. THL T 11 vagy Coolpad F1.
-
dio001
tag
Sziasztok!
Szűkítettem a telefonokat, és 3 db készüléknél maradtam ezek közül kellene kiválasztani a "legjobbat".
Jiayu G4S
THL T11
Coolpad F1Fontos számomra az erős wifi, jó GPS, aránylag jó akksi idő.
Szivesen olvasok Pro és Kontra érveket!
Üdv: Dio
-
dio001
tag
Ui:lenovo,zopo,oppo ajanlatok is johetnek.
-
dio001
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni!
Pár napom belül döntésre kell jutnom hogy milyen legyen az új telefonom. Az alábbi paraméterek fontosak számomra.
-4,7ˇ-5.0ˇkijelző
- 2gb/32gb
- 4 vagy 8 mag
- aránylag jó fényképező. de nem készítek művészi képeket vele, csak hirtelen ha kell akkor ne egy pixelvihar legyen.
- jó gps (futáshoz,túrázáshoz)
- Napi max. 1-2 óra netezés.
-nem szoktam játszani rajta
- Keretösszeg: 60-80eft
-Aránylag jó aksi idő.Ami kérdés számomra hogy, az MTK vagy a Snapdragon procival szereltek a jobbak? Illetve hogy ha a Snapdragon jobb akkor kihasználnám-e illetve szükségem lenne-e rá ilyen felhasználás mellett.
Külalak stb. nem nagyon számít. Illetve fontos hogy nagyon kulcsrakész állapot legyen, mert hajón dolgozom és se időm se jó netem nincs hozzá hogy mókoljam a rendszert rajta. Fontos a dual sim, mivel több országban is vagyok. Eddig egy Prestigio 5400-t nyúzok azt cserélem le.
Ezek tudatában amiken gondolkodtam: THL T11, Jiayu , Iocean X7S, THL T100Bármi ötletet szívesen fogadok.
Üdvözlettel: Dio
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Sorozatok
- Autóhifi
- Futárcégek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Spórolós topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest