Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
tboy93 #72214 üzenetére
Igazából meglennék nélküle is, de kíváncsi leszek, hogy gyakorlatban előnyösebb-e. Mert a csodajó űűűűberkirály gyors fényképezésnek az nálam hátránya volt, hogy mikor ráböktem ha finoman ha erőszakosabban a fényképező gombra, akkor biz elmosódott... rengetegszer jártam így sajnos.. nagyon nagyon finoman kell nyomni, és akkor okés. Viszont tartok a fizikai gombtól, mert ha az kattan, akkor egy bizonyos rezgést okoz, ami baj lehet, nem is beszélve a 2 támaszú tartó szindrómás súlypontos ha lenyomom szöget vesz fel elképzelésemről. De ez mind csak elképzelés, lehet, hogy vajfinom a gomb, és akkor viszont csak a napi 6 kv-tól elszenvedett kézremegés vághatja oda a képet.. De ez talán off most =/
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Építő/felújító topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest