- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
tboy93 #72214 üzenetére
Igazából meglennék nélküle is, de kíváncsi leszek, hogy gyakorlatban előnyösebb-e. Mert a csodajó űűűűberkirály gyors fényképezésnek az nálam hátránya volt, hogy mikor ráböktem ha finoman ha erőszakosabban a fényképező gombra, akkor biz elmosódott... rengetegszer jártam így sajnos.. nagyon nagyon finoman kell nyomni, és akkor okés. Viszont tartok a fizikai gombtól, mert ha az kattan, akkor egy bizonyos rezgést okoz, ami baj lehet, nem is beszélve a 2 támaszú tartó szindrómás súlypontos ha lenyomom szöget vesz fel elképzelésemről. De ez mind csak elképzelés, lehet, hogy vajfinom a gomb, és akkor viszont csak a napi 6 kv-tól elszenvedett kézremegés vághatja oda a képet.. De ez talán off most =/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest