- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Jóreggelt uraim!
Kedves ityam! Családom jórészének kínai telefonja van. Az általad leírt 2 "talán hibajelenséget" láttam már! Párom telefonja ugyan így kalkulál, ahogyan a tied is! 15%-ról kb 5 perc. Felvettem videóra, hogy 2 perc alatt ~3-4%-ot merül. Nem gondolom, hogy ez a normális.. (sőt!), de 1 éve használja így, és soha semmi gondja nem volt vele, csak úgy kell kalkulálj, hogy 15%-nál akkucsere!A másik hibajelenség, amikor kiírja, hogy akksi túlmelegedett, az az én telefonomnál jelentkezett egyszer. Kivettem, visszaraktam, és aztóta soha nem is láttam hasonlót is! Ám de nem szabad megijedni, az akksi valójában nem melegedett túl, ezt te is tanusíthatod, hiszen kivetted, és nem volt meleg! Ezesetben bátran pattintsd vissza, és mosolyogj egyet az eseten
Megjegyzem nem feltétlen kell ráfogni, hogy "sz...r kínai, ménem' vetté' európait..(és társai..)", mert öcsémnek még európai van, és amikor kiírja, hogy az akkumulátor már csak 43%-os tegye töltőre... szóval érti..
Remélem megnyugtattalak!
Szép napot!
Üdv.:gyuszito
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest