Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
citkar #57748 üzenetére
Köszönöm, de cáfolnám hogy nagy butaságot csináltam volna. Természetesen PayPal-al fizettem és magamnak nem rendeltem volna meg. Akinek rendeltem az mindenképp ezt akarta, mert az volt kiírva az oldalon, hogy In Stock, hiába mondtam neki, hogy ez nem jelent semmit. Legrosszabb esetben kérünk neki is egy 990-est, ha nem lesz jövő héten sem postázva a 998. Végül is nem egy nevenincs ismeretlen oldalról rendeltem. Ráadásul rákérdeztem előre, hogy van nekik készleten fekete is, mert csak fehér volt kiírva és azt írták van fekete is. Pont emiatt írtam be, hogy a MiniDeal-nél is vannak furaságok időnként. És aláírom, hogy az nem az Ő saruk, hogy nem kapták meg az árut. Az viszont igen hogy lapítanak és nem tájékoztatnak semmiről, ráadásul a rendelés leadása előtti kérdésre azt írták van nekik, nem azt hogy majd lesz. De mindezeket csak info megosztás céljából írtam, nem szándékozom ebből vitát nyitni
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő