Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadkörte #54138 üzenetére
Amit én ekkor szoktam csinálni, az elég bonyi...
Megnézem a telepítőkészletet, abból is az installáló szkriptet.
Összevetem a recovery-ben található partíciók csatolásával, amit még összevetek a /proc/dumchar info fájllal.
Ha kell módosítom (volt már rá példa...)
Kinyírom belőle a gyári recovery-visszaállító szkriptet és patch-et is - ha van.
És ha úgy látom, hogy már szerintem jó,akkor engedem rá a telefonra CWM-ből, nem gyáriból.Én azért tenném fel CWM-ből, mert a ZTE-nél jártam úgy, hogy a gyári frissítés csak CWM-ből ment fel. Utána általában úgyis ugrik a módosított recovery.
A 3e recoverynél valóban fel kellene mennie a frissítésnek akár a belső, akár a külső sd-ről, de azt még megpróbálnám, hogy a /googleota/ könyvtárba tennném azt a zip-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest