- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy fontos kérdésem. Ma eladtam jiayu G2S tipusú telefonom és szó szerint ez történt; nálam kipróbáltuk a telefont benne volt a t-mobil és a Voda kártyám is tökéletesen működött. Kártya nélkül is próbáltuk úgy sem volt gond. A vevő elvitte majd felhívott hogy a telefon ezt írja ki;theprocess com.android.phone megállt . Mitől lehet ez egyáltalán mi ez? Elmondása alapján bele rakta a telenoros kártyáit és egy memo kártyát másik telefonból és rögtön ezt írta . Következő furcsaság: lett csinálva egy data/ factory reset elindult a telefon rendesen SIM nélkül majd telenoros SIM berak ugyanezt írja . Utánna t mobilos simmel megy rendesen újraindítás majd ugyanezt írja . Tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest