- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigasfiu
csendes tag
A jelenlegi dual sim telefonom kijelzője 2 év használat után megadta magát, mivel leesett. Most is használható, csak csúnya rajta a repedés, ahogy pókhálóként szétfut.
A készülék egy qwery billentyüzetes, érintőképernyős android 2.2-es (Froyo) telefon. Nagyon meg voltam vele elégedve, de ideje újat keresni.
Találtam is egyet, amin már 2.3-as (Gingerbread) android fut, de sajnos sehol sem kapható már. Amit a neten találtam, arról mind kiderült, hogy valójában nincs nekik (legyen szó boltról vagy webes áruházról).
Ez egy SAMSUNG B5512 készülék.
Nem tudja valaki, hol lehetne hozzájutni? Az ára 30-42 ezer körül volt. Egyet találtam az e-bay-en, de az átszámolva 50 ezer + postaköltség, annyit pedig nem ér.Vagy tud valaki hasonló készüléket, amely minőségben is legalább ilyen jó? A lényeg a qwery, az érintő képernyő, és a 2.3 android.
(win 8-al még nem láttam ilyet)
Köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest