- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
citkar #36275 üzenetére
Félreértettél, én tisztában vagyok vele csak szerettem volna tudni hogy mivel támasztod alá az állításodat.
Egy 2GB RAM-al rendelkező tableten elvégeztem számodra egy tesztet hogy mennyire nincs értelme az egésznek:Jól látható hogy egy pár erőforrásigényesebb játékot futtatva elenyésző az igénybe vett RAM mennyisége. Az állításod pedig eléggé felületes szvsz, "(percekkel később) beeszi magát a ram-ba" és "teljesen játszhatóvá válik"? És ezen majd segít ha 2GB RAM lesz a készülékedben? Mert az majd gyorsabban "beetethető"? Ezt te sem hiszed el ugye? Törődj bele hogy egy szarul lefejlesztett app megvezetett.
Egyetlen előnye van a nagy mennyiségű ram-nak méghozzá az hogy még több app ülhet egyszerre a háttérben inaktív, vagy aktív állapotban. Ez, a jelen alkalmazások ismeretében - és maradjunk a játékoknál - bátran kijelenthetjük hogy egy felesleges plusz, bár ha valaki hardcore gamer, és az az igénye hogy igenis csücsüljön a ram-ban vagy 8-10 izmosabb game akkor lelke rajta.
A másik hogy mire oda jutunk hogy a játékok tényleg sokkal több RAM-ot felhasználhatnak majd, a készülékben lévő SoC már rég kiöregedett lesz és nem úgy fog futni ahogy a user elvárná...de legalább sok RAM-ja lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest