Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuand1
tag
Egy nagy fekete pont az antelife-nak. 10.-én vettem tőlük egy thl w100-ast , fizettem paypallal írtam nekik, semmi válasz. Ma paypal dispute , hogy semmi válasz ill nem szállít, erre küldött antelife egy számlát, hogy visszafizet 139.40 usd-t és 4.47usd-t felszámít ezért. Pénz még sehol, most írtam paypal-nak , hogy nem visszatérítést kértem , hanem előrelépést, ha nem postáz akkor ne én fizessek már...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest