- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed3r_X_ #29930 üzenetére
Ez egy Xiaomi MI One másolat gyenge hardverrel (512MB RAM, 2GB ROM, valószínűleg 6515-ös, esetleg 6517-es procival-ez utóbbit persze ugyanúgy átírták, ahogy az akku méretét). Ennyi.
Az mondjuk vicces, hogy a csomag mérete 5x5x5cm
instantwater: Az a kérdés, hogy neked melyik tetszik jobban. Azt azt nem árt tudni, hogy a C2-höz nem kapsz 30USD ajándékot. A plusz akksi már máshol is adott a készülékhez (csak itt ajándékként tüntetik fel), a kijelzővédő fólia is rész szokott lenni általában a csomagnak, a lufi számomra nem egy meggyőző ajándék, az a PR csomag része, ahogy pl az Erste banknál is adni akartak nekem kulcstartótól kezdve tollig mindent. A szilikon óra - ha lenne egy 8-10 éves lányom, biztosan örülne neki, egyébként nem tudna meggyőzni. A tok lehet hasznos (bár én nem szeretem ezt a fajta megoldást, de ez tényleg hasznos)
Szóval a 30USD-s ajándék azt jelenti, hogy kapsz egy telefontokot...
Nekem jobban tetszik a C2 külseje, de a nagy kérdés, hogy a tok és a külső megér-e +40USD-t. Nem árt igyekezni a döntéssel, mert már csak 181db telefon maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Autós topik
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest