- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lercom
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Vettem apámnak egy Jiayu G2 (512GB) telefont, megjött minden jó volt de nem volt hangja a csengésnek. Szenvedtünk egy órát és azzal sikerült a hangot előhozni, hogy apám egyszer berakta meg kivette a fülimókust és lett hang.
Ezután elvitte addig addig nyomkodta mígnem nyomott egy gyári visszaállítást amitől kínai lett. Azt sikerült visszaállítani angolra de csengéshangja megint nincs és a füles jack ki-be se segít már.
Tudtok ebben segíteni?
Vagy tudtok-e valakit akihez elvihetném?Visszaküldeni nem merem mert tegnap mikor volt hanga az Aliexpressznek pozitív jelzést adtam az eladónak. Ezek után ha visszaküldeném szerintem csak kidobná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest