- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalci1
csendes tag
válasz
ktamas55 #297 üzenetére
289 USD-ért vetted???
a fastcardtechnél 50 USD-al olcsóbb volt
S mennyit raktak rá az EMS-el? Kértél biztosítást rá? Vagyis mennyibe került összesen?
Nekem 263,86 USD lett a vége airmaillel, tracking-el, biztosítással
Az EMS gyorsabb, de tuti - vagy nagy valószínűséggel - bemegy a vám-ba.........az még plusz 30% vámköltség
Ha kaptál tracking numbert, akkor ahol beregisztráltál ott tudod követni.
-
jFox
addikt
Köszi, már irtam nekik, csak még nem válaszoltak.
Ami érdekes, hogy kértem tacking szolgáltatást, de nem adtak tracking numbert.
kukko : Igen sajnos elég húzós ára lesz.
Ha jól olvastam valahol akkor az ázsiai piacra szánják. Gondolom ha lesz európai modell abban mind a két sim GSM-es lesz.
-
ktamas55
tag
Kalci1 #293 ra válasz
Én is megrendeltem a HDC A9100-est. November 24-én utaltam át a vételárat. EMS szállítással kértem, ezt ugyan nem tudom egészen pontosan, hogy mit jelent, de nem a sima fapados szállítást jelenti. Én az etowalk.com - tól rendeltem. Tájékoztass légy szíves, hogy mikor kapod meg és mik a tapasztalataid. Egy kérdésem lenne. Tudom-e valahol nyomon követni a szállítás státuszát? -
baalco
tag
Szia,
én annak idején (2 éve) rendeltem tőlük december elején és a két ünnep között jött meg a cucc a karácsonyi őrület miatt. Rendes postával kérted (azaz semmi extra)? Tracking nr. van? Ott látnád, ha elhagyta Hong Kong-ot. 4 hét után azért én rájuk kérdeznék levélben, hogy mi van vele.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
dealextrem-ről menni idő alatt szokott ideérni a cucc? Én onnan rendeltem de már több mint 3 hete és egy kicsit aggódok.
Meg jó lenne már a telefon mert az elődje igencsak döglődik... -
Kalci1
csendes tag
Nagyon tutik a paraméterei ennek a Rhyme telónak!
Majd rávadászok egy youtube vidire, hogy mit tud ez a 3.0-ás android, de a képek alapján szuper!
Én már megrendeltem a HDC A9100-est (nekem az összes közül az nyerte meg a bizalmamat- majd meglátjuk, hogy megszolgálja-e), pénteken adták fel, úgyhogy remélem még karácsony előtt megjön....
-
kofy
tag
1. A beállításoknál megadhatod, hogy mi legyen az alapértelmezett hívásnál, SMS-nél stb.: SIM1,SIM2 vagy mindig rákérdezzen. Én ez utóbbit választottam, így minden hívásnál, SMS-nél megkérdezi, hogy melyikkel szeretném. Ha van nem fogadott hívásom, és visszahívom, akkor is megkérdezi, de ahhoz a SIM-hez, amelyik számon hívtak, odateszi, hogy "suggested", vagyis azzal javasolja a visszahívást.
2. Igen, foglaltat jelez és miután letettem, kapom az SMS-t, hogy volt nem fogadott hívásom.
3. Véleményem ebben a kérdésben nem mérvadó, mivel botfülem vanA vonal másik végén eddig senki sem panaszkodott, pedig autós kihangosítós hívások is előfordulnak.
-
kofy
tag
Szia!
Részemről semmi extra. Működik.
Naponta töltöm, úgy OK. Egyszer még csinálta a melegedést, de azóta kopp-kopp nincs baj.
Még egy jelenséget vettem észre. Néha akkor is hálózati foglaltságot jelez (nem kapcsol), amikor úgy tűnik minden rendben a hálózattal. Lehet, hogy a trémobil a ludas, lehet, hogy a telefon. 2 perc múlva aztán minden OK. -
Edwin.
csendes tag
Sziasztok!
gtr323, kofy,
Mik a néhány hetes/hónapos tapasztalataitok a Lenovo A60-assal kapcsolatban?Köszi,
Edwin -
Wilbury
csendes tag
allando: Fontold meg 2x is mert ez szerintem rezisztív képernyős, a procija se mai darab, ram-ja se lesz egetverő, és az androidj verziója is elavult. Sztem az MTK6573 chipsetben gondolkozz. (korábbi hsz-ben linkeltem egy készüléklistát)
Más: Nézzétek csak meg EZT! Régebben láttam hírt hogy a Honeycomb-ot (3.0-ás android táblagépekre) rá tudják tenni telefonra is, ezek szerint megy a dolog. Az igazán érdekes az, hogy állítólag 4.0-ás UI van alatta. Egy androidvas-guru megmondhatná hogy lehetséges-e ez? Egyáltalán a chipset (mtk6573) elbírja-e az android 4.0-át?
-
hangyaboly
csendes tag
-
ktamas55
tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy kínai mobilt az etowalk.com-ról. Van-e valakinek tapasztalata, hogy mennyi a szállítási idő?
A megrendelés után kaptam tőlük egy e-mailt, hogy a "kinldy" kapcsolathoz erősítsem meg a telefonszámomat és az e-mail címemet. Mi ez a kinldy kapcsolat? és mit kell tennem? -
allando
tag
Sziasztok.
Nekem kínai dual simes kellene
Ami mindenképp fontos aza a dual sim, a TV, a WIFI, legalább 2 MP kamera az, hogy ANDROID legyen és a a GPS.Többek között az A738 as telefont kinéztem magamnak.
Mi a véleményetek erről szerintetek érdemes vele foglalkozni? -
Kalci1
csendes tag
Köszi a tippet! Még csak most tanulom a fórumozást...
145 g az A9100-es egy akksival...
A 800 g sztem a csomag súlya lehet.A telókról láttam több youtube felvételt, amikor az eredetivel párhuzamosan a fake készülékeket is tesztelték, s semmivel nem volt lassabbak az eredetinél.
Remélem így lesz a megrendelttel is.
-
-
Kalci1
csendes tag
Sziasztok!
Ehhez mit szóltok?:
http://www.fastcardtech.com/goods-6521-Touch+Galaxy+HDC+A9100+S2+Android+23+3G+WCDMA+43inch+Capacitive+screendual+sim+dual+core80MP+camera.html
vagy ez:
http://www.fastcardtech.com/goods.php?id=6482Régóta keresek dual-sim-es Androidos telefont, de Mo-n normálisat még nem találni....
Sokan le akarnak beszélni a kínai occccó telefonokról, de ha nincs más alternatíva......Olvasgattam itt a Gigabyte GSmart--al kapcsolatos problémákról is....hát nem valami bíztató, hogy hazai piacon jobbat lehetne kapni mint pl. a kínai cuccok.....
Mit gondoltok érdemes belevágni egy kínai rendelésbe????
Üdv: Kalci
-
gtr323
tag
válasz
Tommi000001 #279 üzenetére
Semennyit, ez szépen átcsúszott. Az ebay-en is rendszeresen vásárlok, tapasztalataim szerint az amerikai cuccokat gyakrabban piszkálják, a távol-keletieket ritkábban.
-
gtr323
tag
válasz
Tommi000001 #277 üzenetére
Én a hotmid.com-ról rendeltem, gond nélkül jött, tracking number is járt hozzá. (Az, hogy a postás már rég a kezembe adta, mire az is frissült, az más téma.)
Még egy plusz pont a Lenovonak: néha szoktam úgy telefonálni, hogy a nyakammal szorítom a vállamhoz, miközben mindkét kezem foglalt valamiért.
Na, szegénykémet ebből a helyzetből rántotta magával a gravitáció a járólapra, ami nem a legrugalmasabb közeg. Nagyot szólt, de valahogy lapjára, azaz a hátoldalára esett. Felvettem, a haver ugyanúgy a vonalban volt mint a zuhanás előtt.
Annyi történt vele, hogy a hátlapba applikált kamera előtti kerek üvegszerű lapocska darabokra törött.
A szilánkokat szépen kiszedegettem, majd a kamerára (a hátlap alatt) egy kis celluxot ragasztottam és kész. Komolyan mondom, jobb mint az eredeti, ha valaki ilyet szeretne, nyugodtan csapja a földhöz! -
Tommi000001
aktív tag
Ahoj
Milyen telefont tudtok ajánlani?
Amiket tudnia kell:dual sim,3g,wifi,kamera,android.Nézegetm a Lenovo A60 at.olvasgattam róla sok jót.
Ti hol vásároltátok? -
PMarc
csendes tag
Már régóta keresek valami normális Androidos dual sim okos mobilt...
Megnyerő volt a Lenovo A60 -ról írottak.
Honnan érdemes beszerezni és mennyiért?
Előre is köszi a válaszokat! PM -
Wilbury
csendes tag
A Fastcardtech oldalán csináltam egy szűrést az MTK6573 chipsetre (ami szerintem ebben a kategóriában a meghatározó ár/értékű tényező). Itt lehet csemegézni a nem is kicsi választékot. Úgy látszik a kínai gyárak rácuppantak erre a szegmensre, mert elég sűrűn hozzák ki az újabb versenyzőket a legváltozatosabb formákkal. (a vas nagyon hasonló mindegyiknél)
-
Wilbury
csendes tag
Pár kérdés lenne a B63M -el kapcsolatban:
- magyar menü lett-e végül benne? (vannak oldalak ahol magyar menüt is jelölnek)
- mekkora sd kártyát adtak mellé?
- ROM és RAM mekkora? (itt is láttam eltérő adatokat)
- beállítási nyűgjei voltak-e?
- bármi amit fontosnak tartasz megosztani...Előre is kösz...
-
varjucar
csendes tag
Magyarosításhoz érdemes lenne kipróbálni a MoreLocale2 progi. Marketről tölthető... Az én HTC Sensation-öm is ezzel lett magyarosítva...
Ha valaki kipróbálja, szóljon, mert lehet, hogy rendelek egy A60-ast.Akku: Én örülnék ha csak 1 napot is kibírna a Pda-m. Aktív használat mellett reggel 5-től 13-14 óráig bírom... Bár tényleg aktívan használom: folyamatos 3g, Bt. Push mail, kb. napi 60-80 perc telefonálás és kb. 60-90 perc képernyőhasználat...
-
kofy
tag
Lenovo A60.
Egy "hibajelenségről" írnék. A telefon néha melegszik és akkor zabálja az akksit.
Konkrétan:
Reggel amikor felkeltem 87%-on volt a töltöttség. Majd bementem a munkahelyemre, telefonomat az ingzsebbe tettem. Az előbb elővettem és éreztem, hogy meleg. No nem "testmeleg", hanem annál melegebb, bár nem tűzforró. Az akksi 60%-on, holott nem használtam... Kitettem az asztalra, pár perc alatt lehűlt.
Hmmm. Remélem akku probléma és ha beteszem a másik akkut, jó lesz. Amúgy ha most melegszik, mi lesz nyáron?
Most egyébként 1500mAh akksi van benne, állítólag már lehet kapni erősebbet (a neten felbukkant 1800mAh-s kicsit drágán, de az utód Lenovo P70-est már 2000mAh-s akksival szállítják, és ígérik hogy az A60-hoz is lesz erősebb). Meglátjuk, lehet beruházok egy erősebb akksira.Egyelőre úgy tűnik, hogy a telefon egyetlen szűk keresztmetszete az akksiidő, bár - ahogy olvasom - ez nem egyedül erre a modellre igaz, sok Androidos okostelefon szenved.
A magyar nyelv egyáltalán nem hiányzik (ez egyéni preferencia). Korábban, más telefonoknál sokszor lettem ideges, hogy "furcsán" fordítottak le egy-egy funkciót magyarra és alig találtam meg. A vaterán általam látott 3-4 ezer forint nem is sok a magyarításért, akinek szüksége van rá.
-
f8enter
aktív tag
Pénteken jött meg, elsőre igen kellemes benyomás. Atom gyors internet, kellemes felület, jó felhasználói sebesség, stb.
Ennél azért gyengébbre számítottam. Az akksi is meglepi, 2 napig simán viszi 3G-vel is.
Még barátkozunk, de elsőre nagyon meg vagyok elégedve. Remélem sokáig így is marad. -
baalco
tag
Sziasztok,
egy jó hírt osztok meg veletek: egy külföldi fórumon más is említette ezt a problémát (3G opciót nem lehet sim1-en beállítani, további részleteket korábban már leírtam, tessék visszakeresni).
Kapott a Gigabyte Support-tól egy .apk file-t, amit lefuttatva megoldotta a dolgot. Erre felbuzdulva én is írtam megint a Supportnak és én is megkaptam a progit, amit gyorsan felraktam és lefuttattam.
És tényleg működik!!
Megint be lehet állítani a sim1-en is a 3G netet.Így, hogy ez is megoldódott bátran tudom mindenkinek ajánlani a Gigabyte G1345-öt.
-
kofy
tag
válasz
szabilcs #262 üzenetére
Lenovo A60-hoz nincs magyar menü, és szerintem nem is nagyon lesz. De az angol mellett választhatsz kínait
, oroszt, spanyolt, illetve megcsinálták már a németet, franciát és még néhány más nyelvet is (még nem láttam élőben, csak hallottam).
További tapasztalatok Lenovo A60 ügyben.
Pro: A wifije baromi érzékeny, sokkal több wifit lát mint az őskövület iphone 3g-m. Alapból be volt kapcsolva a wifi notification, de már nagyon zavart, hogy amint elment egy volánbusz, orangeways, vagy más wifis jármű, azonnal riasztott, hogy van szabad wifi a környéken. Persze csak 10mp-ig
Meg aztán fogyasztotta ez az akkut is.
Kontra: Ami hátrány előjött, hogy ha valamelyik nap sokat beszélek telefonon, akkor sokkal jobban merül. Előfordult már 55%-os töltöttség is estére, ami számomra egy kicsit már félelmetes volt (a szifon mellett Nokia E72-t használtam, az bírta akár a három napot is, ezért még szoknom kell az "új módit").
-
szabilcs
csendes tag
Sziasztok!
Két szimes mobilt vennék,mobilnetezésre és telefonálásra.
Eddig két jelöltem van:
GIGABYTE G Smart G1345 Sunfish | Fekete
És a:
Lenovo A60A lenovorol olvastam miket írtatok itt,tetszik de hiányozna a magyar menü,vagy már csináltak hozzá?
A G1345-ről valakinek személyes tapasztalat?Esetleg más vélemény?
Vagy ha tudtok ajánlani más hasonló vagy jobb telót azt megköszönném. -
domdom19
csendes tag
szia!
Szimpatizálok én is a Lenovo A60-al, csupán még egy dolog amit nem tudok, képes-e mms-t küldeni, illetve fogadni?Mivel az én Dual simes telóm, ami csak LG GX200 sajnos tudna, de ha jól tudom a szolgáltatóknál nincs beregisztrálva a teló, és ezért nem tud.
A munkámhoz jól jönne, ha tudna, mert tetszik a teló, és szeretnék én is egyet magamnak.
Köszi a segítséget, illetve ha még van vélemény várom.
Üdv!
-
baalco
tag
Ezek nem jelentkeztek. Egyedül, amit régebben írtam, hogy csak a sim2 foglalatban megy a 3G. De ott viszont rendesen működik, úgyhogy nem érdekel egyelőre.
Ezek szerint az elsők között lehet hogy van pár bugos verzió. (te is meg én is itthon szerintem még az elsők között vettük meg) -
tomosny
csendes tag
Ráadásul Majdnem féláron jutottál hozzá, igy picit irigykedem.
Saját Gigabyte g1345 szervizben van 2 hétre: - néha lefagyó, és csak akksi kiszededés után lehet újra bekapcsolni, ezért persze már nyöszörög a hátlap, gagyi.
- bluetooth néha nem kapcsolodóik gyári peugeot kihangosítóhoz
- porosodó kijelző 1 hónap után ! gagyi
- nagyon gyakran torz hangminőség, se én nem hallom, se engem nem hallanak.
Mi ez a rootolás, sok helyen olvastam, de pontosan mire jó, még nem volt időm utánna nézni. -
kofy
tag
Lenovo A60.
Mindenekelőtt tapasztalatok (3 nap).
Bizonyára sokakat érdekel a készenléti idő. Sajnos bejött, amire számítani lehetett, hogy bizony minden nap célszerű tölteni. Konkrétan úgy néz ki, hogy este tudom tölteni, de éjszakára leveszem, mert ez az ébresztőórám is. Reggel 93%-on van, alsóközepes használat mellett (napi kb. 10-15 telefon, folyamatos e-mail szinkron, néha weblapnézés) estére lemegy 65-70%-ra. Vagyis "szódával elmenne" 2 napig, de biztos ami biztos alapon feltöltöm (plusz kértem hozzá pótakkut is).
A ROM-ban eddig egyetlen bugot fedeztem fel: ha a hívott szám foglalt, akkor sokszor (nem mindig) lezár a képernyő azonnal, ahogy "bontja a vonalat".
Az EU adaptert kidobtam. Írtam korábban, hogy nem nagyon akar "csatlakozni" a kínai dugóhoz, gondoltam megszerelem, hátha sikerül. Szétszedtem és olyan vékony fémlemezek voltak az adapterben, hogy egy KERMI-s sírva rohant volna el. Szóval kuka, még szerencse, hogy volt otthon másik adapter, illetve természetesen USB-n keresztül tölthető (szabványos mini USB csatlakozója van).
A másik gyenge minőség a füles, már ránézésre is 100Ft-os cuccnak néz ki és (bár botfülem van) számomra is hallható, hogy akinek fontos, érdemes beruházni egy minőségibbre. Általános célra (BKV-n rádiót hallgatni pl.) ugyanakkor tökéletes. Ja, rádió (nálam) nem tud RDS-t.Összességében egy minőségi cucc, többen megnézik, nincs kínai feelingje. A ROM stabil, egyedül az SE MBW-150 BT órámmal nem akart párosodni és ott újraindult, de ahogy eltávolítottam az Openwatch alkalmazást, újból minden OK lett (autós kihangosítóval ugyanakkor tökéletesen működik!).
A végére néhány link:
Rootolás, flashelés videóbemutató angolul:
Az orosz fórum, ahonnan a ROM-okat szereztem (első hozzászólás):
(ez utóbbi nálam most nem működik, de remélem később fog...)
Röviden ennyi.
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy milyen telót tudnátok ajánlani nekem? (ami nem kínai vacak)
Igényem minimális:
- magyar
- dual sim-es
- garanciásKöszi
-
kofy
tag
Lenovo A60.
Úgy tűnik ma este találtam egy orosz ROM-ot ami teljesen megfelel számomra. Minden ami kell benne van, gyors, stabilnak tűnik. 1 nap alatt 50%-ra esett vissza a töltöttség, bár egész délelőtt és fél délután nyomkodtam. Szerintem 2 napot simán ki fog bírni normál használat mellett.
Az EU adapter egy nagy sz*r amit hozzá adtak. Konkrétan nem megy bele az aljzat rész a kínai dugóba. Még szerencse, hogy van otthon már adapter, így a normál töltés is megoldott.
Ha kérdés van, szívesen válaszolok, most nem jut eszembe más fontos, amit még ne írtak volna le előttem. -
kofy
tag
válasz
Metalwarrior #240 üzenetére
Én a fastcardtechtől rendeltem az ingyenes postával. Először visszaküldte a vám, másodszor már átcsusszant. Ezért majdnem 2 hónap volt a szállítási idő. Amúgy rendben vannak, 1-2 napon belül válaszoltak a dühösebb emailemre is (amikor 1 hónapja nem tudtam az áruról semmit).
-
Metalwarrior
tag
Közben kutakodtam, fastcardtech felé kacsingatok, találtam pár pozitív véleményt + ingyenes a kiszállítás is. De még várom a tanácsotokat, tapasztalatokat.
-
Wilbury
csendes tag
válasz
Metalwarrior #237 üzenetére
Azért még tájékozódj a boltokról itt : Resellers review
Itt pl az etotalk-ot nem is jegyzik... amitől persze még lehet megbízható -
Pikkolo^^
addikt
válasz
Metalwarrior #237 üzenetére
Egyértelműen az etowalk-tól. Egyébként érdemes skype-n felvenni velük a kapcsolatot, korrekt tanácsokat adnak a vásárláshoz.
-
kofy
tag
válasz
Davidevics #235 üzenetére
A ROM, amit feltettem gyors, szuper, de van néhány hibája. Nincs benne pl. a google calendar, ami nekem fontos lenne. Úgyhogy szerintem más ROM után nézek...
-
kofy
tag
Csak röviden így estefelé:
Lenovo A60 rootolva (1 óra szenvedés után, egy orosz videó instrukciói alapján), főzött ROM felrakva, Gmail és Market beizzítva! Kontaktok az accountommal szinkronizálva!
Egyelőre ismerkedek, bővebbet holnap. -
kofy
tag
válasz
Davidevics #222 üzenetére
Lenovo A60 update:
Majdnem két hónap után ma megjött. Este férek a közelébe, az első benyomásokat holnap leírom, bővebbet jövő hétre ígérek.Egy kis ízelítő, a zasszony elmondása alapján: a hátlap könnyen lejön, nem körömtörő fajta, ugyanakkor nagyon vékony plasztik. Az akkutöltőhöz kaptam EU adaptert, de nagyon lötyögősre sikerült megoldani a csatlakozást, így a zasszony nem merte bedugni tölteni.
Külföldi fórumokon felmerült, hogy két fajta A60 van, az egyiken ott a China Telecom logója (a képernyő felett az a furcsa jel), a másikon nincs. Az enyém ez utóbbi.
A doboz a hosszú út alatt csak egy kicsit benyomódott, a benne lévő cuccok hiánytalanul megvoltak (premium csomagot kértem plusz akksival, SD kártyával, fóliával). Kaptam egy ajándékot is, egy "Real 24K gold" arany szívecske matricát.
Csak azt nem tudom, hogy hova ragasszam majd fel.
-
Wilbury
csendes tag
Teljesen igaz amit mondasz, a HSDPA a lényeg. Ebből a szempontból jelenleg nem mindegy hogy melyik szolgáltatónál vagy. Nekem jók a tapasztalataim vidéken is a Telenorral, (akinél vagyok) de féléven belül mindhárom cég kiterjeszti a szélessávot az egész országra. Nyúzom már egy ideje, és szerintem nagyon nem mindegy a sebesség ha tényleg használod a netet. Egyre több az olyan app ami netfüggő, a böngészésnél se mindegy hogy másodpercek alatt bejön valami vagy vársz rá perceket. És ez csak fokozódni fog...
-
Wilbury
csendes tag
válasz
domdom19 #225 üzenetére
Az A8000 szerintem rezisztív képernyős, ami androidnál felejtős. Tudom unalmas lehet hogy mindig ezzel jövök, de 3g nélkül egy okostelefon nem nyújtja azt a pluszt amire ki lett találva. Arra építeni hogy csak wi-fi-n netezzen vele az ember butaság. Akkor nem kell okostelefont használni. EDGE sebességű nettel csak szentségelni fogsz. Olcsónak olcsó ez a készülék de pont azt nem tudja amiért érdemes lenne megvenni.
Ellenben a minap jött egy újabb versenyző a kínaiaktól ami szintén befutó lehet sokaknál:
A B63M kisöccse csökkentett méretekkel, és ram-mal. Meg persze olcsóbb is:
B68M
A chipset ugyanaz (mtk6573), és combos az akksija is: 2000-es -
domdom19
csendes tag
Sziasztok!
Nekem LG GX200-am van dual simmel, de sajnos ezzel a telefonnal nem tudok sem fogadni, sem küldeni mms-t, mert a szolgáltatóknál nincs regsiztrálva ez a tipusú készülék, hogy képes mms küldésre fogadásra.Ezek a dualos okostelefonok képesek, fogadni, és küldeni is mms-t?
Másik kérdés, van valakinek A8000 mik a tapasztalatok? Szemezgetek vele már egy ideje, de valahogy nem mertem belevágni?
Vagy tudna valaki viszonylag olcsóbb, de jó készüléket ajánlani?Köszönettel!
-
Davidevics
csendes tag
És az általad említett telefonnak mekkora procija van? Ram? Ez minek a koppintása?
Neked esetleg ilyened van már?
Mit is akarok a telefontól?! Kezelje a két simet, mindkettőn legyek elérhető, nekem már ez is nagy haladás lenne, de ahogy nézem már androidos is van ezek közül, uh nem bánnám ha okos telefonom lenne ismét. A navi fontos, ha már veszek egy okostelefont, + olykor-olykor netezni. Ennyi kb! -
Wilbury
csendes tag
válasz
Davidevics #222 üzenetére
Ezt mindenképpen : B63M
A biztonság kedvéért kérdezz rá a 3G-re az ügyfélszolgálatuknál. Ez a telefon tudja ugyanis, de a honlapon nem tüntetik fel a specifikációinál. (nehogy valami csökkentett verziójú szart sózzanak rád) Ha feljebb nézel a fórumban találsz linket a telefon teljes, valós leírásáról. A többit amit a honlapon találsz én a helyedben hanyagolnám. Elavultak, régi androiddal, lassú procival, 3G-t nem tudják. Hidd el megéri a picivel drágább...persze nem mindegy mit akarsz a telefontól valójában -
Davidevics
csendes tag
[link]
Az itt található kínai dualsimes mobilok közül érdemes valamelyiket is megvenni??
Évek óta két telefont hordok, most tervezem cseréjüket, egy dualsim-esre, de lehetőleg akkor már androidos legyen.
Ti mit ajánlanátok? olvastam a Lenovo A60ról is amit írtatok, még mindig nehéz beszerezni? Vagy hogy áll a dolog? -
adam3
aktív tag
Új telefon bukkant fel:
http://mobilarena.hu/hir/huawei_deuce_ket_sim_3g_es_android.html
-
Wilbury
csendes tag
Nem bookmarkoltam őket de egyet utólag megtaláltam; itt megy egy beszélgetés a telefonról:
-
-
Wilbury
csendes tag
Vannak app-ok amiket a legerterjedtebb felbontásokra optimalizálnak csak, és előfordulhat hogy "kilóg" a képernyődből, vagy el se indul valami, ha a tiéd nem olyan. Ez főleg játékoknál lehet zavaró néha. Ha a program rendesen meg van írva akkor persze ezt tudja kezelni, de ez sajnos nem mindig van így...
-
Wilbury
csendes tag
Ha mindenképpen a DGW-ről akarsz rendelni akkor a te helyedben én ezt választanám: Alpha Trident
Ennek nem egyedi felbontása van hanem viszonylag elterjedt 320x480-as, kapacitív képernyő, az akksija is kellemes 1800-as, és még TV is van benne(bár ezt jövő nyárig használhatod csak, mert ha megszüntetik az analóg adást onnantól felesleges lesz)
Pár ezres pluszt meg fog érni sztem a többihez képest. -
jFox
addikt
FG8 vagy Altair Novus telefonokról van valakinek tapasztalata?
Tetszik mind a kettő, csak jó lenne valami közvetlen tapasztalatot hallani. Nem nagyon lassú, EDGE ténleg van benne? GPS jól működik? meg ilyenek.
3G nekem nem létszükséglet. -
Wilbury
csendes tag
Közben egy friss hír az MTK boszorkánykonyhájából: Készül a az új chipset: MTK6575 jelzéssel, 1Ghz-en 200-300$ árú készülékekkel.
-
tomosny
csendes tag
Nem a billenytüzet probléma. Az összes telefonon bekell állítani a karaktertámogatást különben ha ékezetet írsz akkor 3db-ban 3x áron megy el az sms. nokia, sonyericcson... tudom hol kell beállítani, de Androidnál nem. Régebben egya szolgáltató eleve így adta a telefonjait,h be volt állítva. Ma már ha veszel pl. egy nokiát akkor Neked kell az esetek döntő többségében. Sokan észre sem veszik, sőt a fogadó sem, h szóljon.
-
tomosny
csendes tag
Valki tudja esetleg, hogy Androidbn, hol kell beállítani az sms karaktertámogatást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest