- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kofy
tag
válasz
Davidevics #222 üzenetére
Lenovo A60 update:
Majdnem két hónap után ma megjött. Este férek a közelébe, az első benyomásokat holnap leírom, bővebbet jövő hétre ígérek.Egy kis ízelítő, a zasszony elmondása alapján: a hátlap könnyen lejön, nem körömtörő fajta, ugyanakkor nagyon vékony plasztik. Az akkutöltőhöz kaptam EU adaptert, de nagyon lötyögősre sikerült megoldani a csatlakozást, így a zasszony nem merte bedugni tölteni.
Külföldi fórumokon felmerült, hogy két fajta A60 van, az egyiken ott a China Telecom logója (a képernyő felett az a furcsa jel), a másikon nincs. Az enyém ez utóbbi.
A doboz a hosszú út alatt csak egy kicsit benyomódott, a benne lévő cuccok hiánytalanul megvoltak (premium csomagot kértem plusz akksival, SD kártyával, fóliával). Kaptam egy ajándékot is, egy "Real 24K gold" arany szívecske matricát.
Csak azt nem tudom, hogy hova ragasszam majd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest