- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kofy
tag
válasz
Davidevics #222 üzenetére
Lenovo A60 update:
Majdnem két hónap után ma megjött. Este férek a közelébe, az első benyomásokat holnap leírom, bővebbet jövő hétre ígérek.Egy kis ízelítő, a zasszony elmondása alapján: a hátlap könnyen lejön, nem körömtörő fajta, ugyanakkor nagyon vékony plasztik. Az akkutöltőhöz kaptam EU adaptert, de nagyon lötyögősre sikerült megoldani a csatlakozást, így a zasszony nem merte bedugni tölteni.
Külföldi fórumokon felmerült, hogy két fajta A60 van, az egyiken ott a China Telecom logója (a képernyő felett az a furcsa jel), a másikon nincs. Az enyém ez utóbbi.
A doboz a hosszú út alatt csak egy kicsit benyomódott, a benne lévő cuccok hiánytalanul megvoltak (premium csomagot kértem plusz akksival, SD kártyával, fóliával). Kaptam egy ajándékot is, egy "Real 24K gold" arany szívecske matricát.
Csak azt nem tudom, hogy hova ragasszam majd fel.
-
Wilbury
csendes tag
válasz
Davidevics #222 üzenetére
Ezt mindenképpen : B63M
A biztonság kedvéért kérdezz rá a 3G-re az ügyfélszolgálatuknál. Ez a telefon tudja ugyanis, de a honlapon nem tüntetik fel a specifikációinál. (nehogy valami csökkentett verziójú szart sózzanak rád) Ha feljebb nézel a fórumban találsz linket a telefon teljes, valós leírásáról. A többit amit a honlapon találsz én a helyedben hanyagolnám. Elavultak, régi androiddal, lassú procival, 3G-t nem tudják. Hidd el megéri a picivel drágább...persze nem mindegy mit akarsz a telefontól valójában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest