- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
Már egyszer leírtam, paypal-ra szándékosan nem utalok közvetlenül pénzt, arra ott van a mellé csatolt számla. Írta itt egy fórumozó hogy közvetlenül paypal számlára nem ajánlatos utalni, anyagilag nem kifizetődő. Bár a franc se tudja hogy a jobb, mindenképpen lecsípnek ilyen olyan cimszóval némi lóvét vásárlásonként, ezért-azért, amazért.
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #1795 üzenetére
OTP-nál is be lehet fizetni összeget a PayPal-ra és mégis felszámítanak költséget...
Van ennél rosszabb is,amikor valaki visszautal neked pénzt a PayPal-on és rosszabb az árfolyam,mint amikor vásároltál+jönnek rá a járulékos,jóváírásos költségek
Pedig elég kezdőnek tűnsz..
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #1790 üzenetére
Tehát még mindig nem érted. Van egy paypal reged, van egy egyedi magyar unicredites számlaszám, amire befizetve megjelenik a pénz a paypalodon. Ennek semmi köze az unicredithez, és nem kell hogy számlád legyen az unicreditnél. erről beszéltem, vannak emberek akiket ott húz le a bank (és mindenki más) ahol tud.
valaki visszautal neked pénzt a PayPal-on és rosszabb az árfolyam,mint amikor vásároltál
És ha még azt is tudnád, hogy be lehet állítani, ne tolja vissza a bankszámládra a pénzt, hanem maradjon ott, akár jól is kijöhet...
-
fecg21
aktív tag
logika? Elárulom én neked, én például azért vagyok az otp-nél, mert kb 20 km-es körzetben csak otp-s bank automata, és bankfiók van csak.....És csak a paypal miatt nem fogok föntartani még egy unicredites számlát is, minek?
Rájöttem hogy én így is úgy is rosszul járok...csinálhatok én akármit, meg trükközhetek is. -
berigazek
őstag
válasz
osztraksajt #1785 üzenetére
A CIB,azaz az ,,Év Bankja" baszott ki a legjobban velem.... :-( (nem akarom részletezni,hogy miért... :-( )
(Van ennél rosszabb is,amikor valaki visszautal neked pénzt a PayPal-on és rosszabb az árfolyam,mint amikor vásároltál+jönnek rá a járulékos,jóváírásos költségek :-( )
-
hungobungo
senior tag
Szerintem nem stimmel valami ezekkel az első mtk6577-es telókkal.
Kb. 20%-al gyorsabbak a 6575-ösöknél az első tesztek szerint, és 1.2Ghz-en mennek, ami pont 20%-al gyorsabb mint a 6575 1Ghz-e... -
Rick4
félisten
válasz
berigazek #1787 üzenetére
Gondolom nem olvastad el az előzőt sem, csak azokkal szúr ki a bank, akik hagyják magukat, vagy azt se tudják, mit csinálnak...
Ha a Te spéci paypal számlaszámod az unicreditnél van, akkor mi a logika abban, hogy az OPT-nél fizetsz be?Szerintem csak a buta emberek húzzák a rövidebbet, de ez legyen az ő bajuk..
-
osztraksajt
őstag
válasz
NivoSzaki #1782 üzenetére
Ez bizonyos bankoknál van csak így. Nekem a CIBnél pl 2 munkanap múlva emelik le a terhelést az aznapi devizarfolyammal, de előtte a terhelés napi eladási árfolyammal van zárolva. Nyertem is vesztettem is már így, attól függően merre megy az árfolyam, de
leírom mért áltam le róla: Jártam úgy hogy Angliai vásárlásnál tavaly ősszel hogy a vásárlás és a terheléskori GBP árfolyam között 20Ft-ot ugrott az árfolyam felfelé 2 nap alatt, százezres vásárlásnál ott 6K-t buktam, azóta inkább forintban terheltetek a paypallal.Be lehet fizetéskor állítani a terhelés devizanemét hogy a paypal váltsa, általában 1-2 forinttal rosszabb az árfolyam, de akkor garantáltan forintban tehelik a számládat fix összeggel nincs később meglepetés. Eldöntöd ér-e annyit, és akkor nincs árfolyam kockázat, akkor legalább biztosan kalkulálhatsz, mert pláne ha egy hétvége is közé esik csúnyán pofára eshet az ember.
-
Rick4
félisten
válasz
NivoSzaki #1782 üzenetére
Sokan meg nem tudják, hogy a paypalnál be lehet állítani, hogy a paypal árfolyam szerint vagy a bank árfolyam szerint számoljon-e, sőt, ezt minden tranzakció előtt, a napi árfolyamkülönbségek függvényében megváltoztathatod...
Ha utóbbit állítod be, tehát hogy a bank számoljon, akkor levonja az aznapi számlakonverziós devizarárfolyammal az összeget (mivel ugye az értéknap fix lesz a lekönyvelés valós dátumától függetlenül, ezért olyan nincsen hogy majd hónap végén rászámolnak) és ennyi, ha az előbbit választod, akkor a payapalon kiírt konverziós értékekkel vonja le, és viszlát, mivel vásárlásként zajlott a tranzakció, ezzel több költség nincsen.
Sőt, sokan még azt se tudják, hogy az unicreditnél be tudsz forintot fizetni közvetlenül a paypal számládra, (ezt is meg tudod nézni a saját profilodnál) és 2 nap alatt meg is jelenik rajta az összeg, ekkor nem kell a másik bankkal sem vacakolni, simán csak a paypallal fizetsz.
Köszönjük. -
NivoSzaki
tag
Szerintem ott nem a Paypal emeli le a nagyobb összeget hanem a bankod korrigál az eladási árfolyammal.
Sokan nem tudják, de amikor vásárolsz devizában Forint folyószámládról, egyszer beterhelik az aznapi Eladási (köszönjük) árfolyammal a dollárt vagy eurót aztán a Bankod korrigál a hóvégen a záráskor az eladási árfolyamnál.
Mivel hónap végén van a bankszámla elszámolás ( haha ) ezért a hó-végi Eladási árfolyammal korrigálnak - ami ugye általában mindig magasabb egy kicsivel a hóközi árfolyamnál, mert a Forint mindig romlik egy kicsivel.
Így lesz a 32000.- forintos hóközi vásárlásodból hó végén 32500.- Ft. KöszönjükJa és ezt csak nálunk csinálják ...
-
-
berigazek
őstag
Nekem 4 éve van PayPal számlám és 3 kártya aktíválva+a PayPal számlámom is van kp-m,de visszaélés nem történt,azaz megbízható és Biztosítva van :-) Többet nem emelnek le áru vásárláskor.A világon 4 kontinensről vásároltam és emelem kalapom az eladók előtt!!!
PayPal teljesen megbízható!:-)
És e-bay ugyszintén vagy akár más is,de most nem sorolnám itt fel!!! -
berigazek
őstag
válasz
ktamas55 #1775 üzenetére
Nagyon jó kolléga:-) Megnézheted a képet,amit feltöltöttem és amit a ZP200-al készítettem.Jó a HD videó is,csak a felvett hang egy kissé halk.
HDMI kábellel a plazma TV-n bármit meglehet nézni,jó minőségben.
Soha nem fagyott le,egyszerre a SIM tökéletesen mükszik,sok funkció van benne,ami hasznos.
Nagy hátrány az akksi :-(
2 napot Stand By-ban kibír,de csak akkor,ha nem beszélek semmit és nem csesztetem!
Skype nagyon jól müxik rajta,előlapi és hátlapi kamerával ugyszintén,hang oda-vissza,nem szakadozik,szép a képernyő,gyors a net és nem fagy le.
iGO és Sygic,stb,jól müködik pontosan.... :-)
Ha van kérdésed válaszolok szívesen.
ROOT-oltam ,de nem használom ki a Superuser adottságait.
10-es skálán én 8-ast adnék neki!!!! :-) -
fecg21
aktív tag
válasz
freestyler8 #1774 üzenetére
Közvetlenül a paypal számládra soha ne utalj pénzt, csak arra a folyószámlára, amit a paypal számládhoz hozzárendelsz. ( otp, k&h, unicredit stb bank.)
Így valamivel gazdaságosabban vásárolhatsz.Szerintem nem szingapúrig rendelte-ha csak nem oda megy horgászni a jövő héten.
Hanem a szingapúri postát választotta a hongkongi helyett. Elvileg az gyorsabb.
-
Novicsok
tag
válasz
miklosandras #1763 üzenetére
Azon már túl vagyok, most a Cepexa 20120628 ROM-ot használom (2.3.6) a 20120708-i frissítéssel, nagyon stabil és jól optimalizált.
Őt csúfolják is a fórumon, hogy a ZOPO ROM készítő osztályt működteti, ami igaz is, annyit csinált már. Meg azért is kap, hogy a 2.3.6-ot szereti, pedig a 4.0.3-ban is aktív. -
-
fecg21
aktív tag
Rendeltem egy telefont a pandawill áruházból július 10.-én, kb hány hét az átfutási ideje, vagyis hány nap alatt ér ide hozzám a telefon? (hongkong-i postát kértem, nem a singapúri-t.)
-
robit1973
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen telefont: [link]
Ha megérkezik, akkor szeretném rootolni. Mivel oldható meg ezeknél a telefonoknál?
Köszönöm! -
miklosandras
csendes tag
válasz
Novicsok #1704 üzenetére
Feltettem ezt a Savyol második verzióját, pozitívan csalódtam benne. Még 1x sem volt 3700 alatt az antutu. Szép, gyors, nem akadós, teccik. Köszi szépen az ötletet.
Ezt is elérhetővé tettem: ftp://zp100:zopozp100@5.9.232.37/ZP100_odex_ver2.zip
Hamarosan letesztelem a többi ROM-ot is.
-
NivoSzaki
tag
Bocs a hülye kérdésért de egy alap dolgot szeretnék kérdezni az olyan telefonok amelyekhez ez van odaírva
·GSM/GPRS/EDGE
2G GSM:850/900/1800/1900 MHz
3G WCDMA 2100 MHzezek ugye működnek a haza szolgáltatóknál?
-
k0vi80
csendes tag
ha nem kötelező az android...
-
evilskati
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Hát nem egy telefonokkal túltelített része ez a piacnak
Bátyám mindenképp fizikai qwerty-t akar, mindegy hogy BB stílusú vagy kicsúsztahatós.
Körbekeresgélek még alternatívák után, de lehet, hogy marad a pro DuoS.
-
barobag
csendes tag
válasz
evilskati #1747 üzenetére
Ha jó az érintős is (és nem kell fizikai billentyűzettel rendelkeznie) akkor bármelyik androidos 2 sim-es készülék jó, le kell tölteni hozzá egy magyar keypadot (anysoft) beállítani és máris fut a qwerty. Persze ha csak fizikai billentyűzetben gondolkodsz az Alcatelnek volt valami ilyesmi, baráti áron, de az csak alap és nem aktív dual sim-es. Az egyedüli aktív dual sim-es készülék amiről hallottam az itt a fórumon is többször említett ZTE U960
itt utána nézhetsz kicsit
(http://www.etotalk.com/zte-u960-14ghz-cpu-skype-video-call-android-dual-sim-full-active-dsfa_p2796.html?zenid=f3b8269587fe90e0679b4948d5026c38 -
tibcsi99
csendes tag
válasz
evilskati #1747 üzenetére
Létezik, de csak Blackbery stílusú qwerty-s telefon, de sajnos eléggé alsó kategória... MTK6573 procija van, de talán jobban megy, mint az amit a Samsung beletesz a Duos-ba.
Eddig egy olyan telefonról tudunk, amelyik full-active, a ZTE U960, de az olyan $300-ba fáj. A többi mind dual standby ($200 alatt is olyanok vannak amik paraméterekben - és használhatóságban is - simán lekörözik az említett ZTE-t), de szerintem a többiek, akik tényleg használják mind a 2 SIM foglalatot (én eddig csak egy kártyával használtam az enyém) majd kiokosítanak.
Ahogy mondták, egyáltalán nem akkora hátrány a dual standby. Tulajdonképp elég kevés az esélyed, hogy párhuzamosan az első mellett felhívjanak a másik kártyán is. A net pedig csak akkor kapcsol le, ha hívásod van. Javítson ki valaki, ha rosszul emlékeznék a lényegre.Szerk:
Visszatérve a qwerty-s telefonra, létezik pár, még azelőtti generációs procival rendelkező telefon is. De azok már a nem ajánlott kategória. -
tibcsi99
csendes tag
A G2 (az előd), igaz, hogy csak MTK6575, de kb. 160 dollárért már megkapható. Annak 4.0" a képernyője.
És jónak néz ki: 1GB ram, szokásos ROM (4GB), 800x480 IPS panel, eszmélet hogy milyen jó képe van a youtube-os videókban.Ha eladom a Haipai-t (5,3", de nekem bejött), lehet, G3-at vennék
Már csak a képernyő miatt is.
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok!
Bátyám nehéz kérdés elé állított, olyan telefont szeretne ami rendelkezik qwerty billentyűzettel és dual simes. Egyedül a Samsung Galaxy Y pro DouS-t ismerem, ezért kérném a segítségeteket, hogy még milyen telefonok felelnek meg ezeknek a kritériumoknak.
Illetve, ha van olyan dual simes telefon(nem kötelező az android), ami aktívan kezeli mindkét kártyát, és lehet vele netezni, e-maileket fogadni stb., akkor azokat is írjátok le légyszíves.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!
-
JánosIstván
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek van bármiféle különbség a helyileg vásárolt, márkanévvel rendelkező okostelók és pl a pandawillről rendelhető telefonok között abban a tekintetben, hogy mennyire vizsgálják be az ottani telefonokat? Mert bár rá van írva, hogy CE normás, de vajon ugyanolyan biztonságos a használata mint mondjuk egy Hauwei, sony vagy egyéb telefonnak? -
osztraksajt
őstag
Hát igen, csak ugye már a galaxy nexusokat is meg lehet venni bőven 100 alatt használtan garosan, meg az SII-k is ilyesmi árakon mennek már és úgy a 300usd egyre kevésbé lesz vonzó.
A kétkártyás működés nagy adu, de tegyük szívünkre a kezünket azért hardverben és supportban mindkettő agyonveri.
De gondolom ezekből is hihetetlen változatáradat fog megindulni mint most az 6575-ből, és tutira lesz közte 4 colos is.
-
-
Moric
aktív tag
válasz
osztraksajt #1741 üzenetére
Augusztusban várható. Szerintem az ára közelebb lesz a 300 USD-hez mint a 200-hoz.
Kár, hogy 4.5" a kijelzője. 4"-ban találnék ilyet, minden várakozásom maradéktalanul teljesülne.
-
fecg21
aktív tag
válasz
tibcsi99 #1738 üzenetére
Elvileg ténylegesen dual core, csak annó még az mtk6573 megjelenésekor is annyit hazudoztak a kereskedők-hogy hiába is írnák ki, úgy se hiszi el nekik senki-legalábbis addig nem, amíg egy teszt nem lát napvilágot.
Az 512mb ram engem is nagyon zavar, mármint kevésnek találom, ezért is nem egy zopo telót vettem, hanem ezt[link]
-
tibcsi99
csendes tag
válasz
tibcsi99 #1737 üzenetére
Nos, megnéztem még egy oldalon, itt 1GHz Dual-Core-t ír cellphonemic az új Haipai-ra.
Most akkor tud valaki valami megbízható infót arról, hogy az MTK 6577 végül is Dual-Core vagy pedig csak 1.2GHz-re növelték az egy szem mag órajelét?
-
tibcsi99
csendes tag
válasz
NivoSzaki #1724 üzenetére
Ez a Haipai-omnak az új kiadása, az újabb procival. Egy picit csicsásabb a műanyagborítása. Több mint biztos, hogy belsőleg nem sokat változtattak rajta (mivel a lábkiosztása kompatibilis az MTK6575-el, ezért szerintem csak a procit cserélték le az újabbra
).
A kijelző nem rossz, de eléggé rosszak a betekintési szögei, valamint erős napsütésben nem sokat látsz rajta, még teljesen felhúzott fényerővel sem... A felbontás (illetve inkább hiánya) nem zavaró, Nova vagy Apex Launcher-rel be lehet állítani, hogy több ikont tegyen ki (4x4 helyett 5x5-öt használok, és nem tűnik zsúfoltnak, mint kisebb képernyőn).
Amit rühellek az az 512MB RAM, mért spórolnak rajta, mikor pár fillérből feltehetnének rá 1GB-t!?
Nem mintha bármi gondom lett volna emiatt, az Android 4 nagyon jól, akadásmentesen megy rajta, eddig nem szólt egy progi sem, hogy kevés a memória..
Talán amit mondtok a Lenovo és a Zopo-knál, hogy Android 4.0 ROM-ot használva kicsit nagyobb a fogyasztása. Mondjuk nem volt eddig olyan nap, hogy legalább fél órát ne nyomtam volna valami játékot, valamint a 3G mindig be van kapcsolva (netezgetek is rajta rendesen) és így kibír 1 - 1,5 napotAmit viszont furcsának tartok, hogy a speckókban nem említik, hogy az MTK6577 dual-core-os lenne, csak hogy 1,2GHz. Több helyen is néztem ezt...
-
válasz
hungobungo #1726 üzenetére
Meg hát néhány hírben és honlapon ezt 1GHz dupla magosként harangozták be.
Kérdés, hogy az elérhető honlapokon ezt pre-sales (elő vásárlás) vagy stock (raktáron). -
Novicsok
tag
válasz
osztraksajt #1725 üzenetére
Teljesen egyetértek. Ugyanazzal a chipset-tel különböző telefonokat raknak össze. Idő kell, mire a vevőkör megismeri.
A ZP100 ilyen volt, 2012. március-áprilisban indult. Elképesztő mennyiségű tapasztalat van fenn a neten róla. Kb. májustól, és júniusra rendszereződik minden, a gyártó frissítései is.
Olyan telefont nem vennék (egy éve vettem...), ahol nincs gyártói honlap a RAM-okkal, stb. -
Novicsok
tag
válasz
barobag #1721 üzenetére
Az akku Manchesterből erre felé el van veszve, 2 hete utazik. Kértek még egy hetet, akkor küldenek másikat. De ha nyitok a PayPal-on egy dispute-ot, és másnap beerősítem claim-re, akkor elég hamar visszaadják a pénzt. (Ezt már játszottam, fordítva is, amikor én fizettem.)
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #1726 üzenetére
Nekem ezek az igényeim:
4.0", 960*540 IPS,MTK6577,1G RAM,jól működő gps,vaku,nagy akku! -
hungobungo
senior tag
válasz
NivoSzaki #1724 üzenetére
Most ajánlotta a kínai haver. Azt mondta, hogy nem is nagyon szereti, mert szerinte 5-5.3" már qrva nagy az átlag ázsiai kezébe - lehet hogy ki kéne költöznöm?
Amúgy kb. 30-40$-ral több, mint egy hasonló 6575-ös gép. Csak hát a 800x480-as kijelző hulladék. Lesz 1280x720-as is hamarosan, szerintem legalább addig érdemes várni.
-
osztraksajt
őstag
-
NivoSzaki
tag
Szóval erről van valakinek tapasztalata vagy hasonló méretű telefonról?
Aki tud jobb alternatívát az is jelezze ..nekem ami szimpatikus ebben az a MTK6577 chip
-
barobag
csendes tag
válasz
miklosandras #1703 üzenetére
Szia MIKLOSANDRAS és NOVICSOK!
Köszi a segítséget, valahogy visszakínlódtam a 2.3.6-ot, IMEI helyreállítás OK. Egyébként a 2 kártyához 1 db IMEI szám tartozik, csak be kell jelölni a dual sim módot, és akkor mindkettőnél ugyanazt a számot használja, de működik.
Most egy darabig biztos nem nyúlok hozzá a frissítésekhez, ez jó tanulópénz volt, kezdhettem mindent előröl, jó meló lesz (volt). Egyébként örülök hogy MIKLOSANDRAS-nak eszébe jutott egy helyre összemerni a frissítéseket, csak annyi kiegészítést tennék hogy a frissen tartás is jó lenne (mármint hogy megköszönjük ha a továbbiakban az újakat is hozzárakod) illetve röviden esetleg hogy melyik mire való (marketfix stb, csak az ami nem egyértelmű) - mondjuk a hurkáknak mint amilyenek vagyunk egy páran, és itt elnézést kérek a profiktól, mindenki sorolja be magát a megfelelő helyre
Azért még érdekelne, hogy a 4.0 verzió számítógéppel történő összekötéséről (mármint, hogy nem viszi át a másolandó fájlokat könyvtárból könyvtárba) mi a meglátásotok, egyáltalán miért olyan olyan káoszos a fájlrendszer, vagy itt is csak az látszódik, hogy artista vagyok a témához.
Novicsoktól továbbra is várom a 2450 mAh akkuról alkotott véleményét. Valamint neki is címzem a fentiekben leírtakat "a frissen tartás is jó lenne (mármint hogy megköszönjük ha a továbbiakban az újakat is hozzárakod".
Még egyszer köszi az okosságokat, remélem egyszer én is eljutok oda, hogy tanácsokkal tudom segíteni az új ZOPO zp100 tulajokat. -
oris
aktív tag
válasz
miklosandras #1703 üzenetére
Csak az érdekesség kedvéért... hogyan kell átállítani angolra?
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #1718 üzenetére
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #1716 üzenetére
Már felvételkor is.
Nehezen talál! -
Lacyka
aktív tag
válasz
hungobungo #1713 üzenetére
Én nem, de nem is próbáltam.
Beers állítólag még mindig cybermaus romját nyúzza, és véleménye szerint bitang gyors.
De majd nyilatkozik ő is.
Az megérne egy magyarítást és már van fent belőle V1.3.
Az a legújabb. -
Novicsok
tag
A pandawill-nél a Free shipping szerint benne van az árban a szállítás, csak ha Szingapurban kéred (érdemes!), akkor + 2-3 USD. Tudom, mert már többször vettem tőlük.
A PayPal-nál mindig az eladó fizeti a jutalékot!!!
A ZP500 kijelzője és akkuja gyengébb, mint a ZP100-é. Igaz, vékonyabb. -
NivoSzaki
tag
Sziasztok !
érdekelne a véleményetek ezzel a telefonnal kapcsolatban . A kijelző tudom nem a legjobb de ha tudtok jobb alternatívát ekkora kijelzővel azt megkösszönném. Ami pozitívum az a MTK6577 ami ketyeg benne :-)MTK6577 Haipai X710D
MTK6577 Haipai X710D ·Google Android 4.0
·CPU:MTK6577 (Cortex A9)
1.2GMHz ,GPUower SGX531 ·4GB ROM
+512MB RAM ·GSM/GPRS/EDGE/WCDMA HSPA
2G GSM:850/900/1800/1900 MHz
3G:2100 MHz ·Dual sim cards dual standby
·WIFI:802.11b/g wireless internet ·Built in GPS
and support voice...http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14426-mtk6577-haipai-x710d.html
-
fecg21
aktív tag
Eleinte ezzel én is így voltam az előző 4,3 colos telefonommal-de mivel viszonylag sokat utazok a munkahelyemre( napi 3 óra oda-vissza) , ezért gyorsan megbarátkoztam vele. Viszont még mindig azt mondom hogy ha telefonálásról van szó, akkor egy alap Nokia a legjobb választás.
-
fecg21
aktív tag
válasz
freestyler8 #1705 üzenetére
Azt gondolom tudod hogy a kiírt árakban még nincs benne a szállítás, és egyéb járulékos költségek-plusz a paypalos fizetés jutaléka se, ha esetleg mégis, akkor elnézést.
A két zp modellben a kamera szerintem kottára ugyanaz, mindegyik teló akkugyilkos, nekem is a zp500 tetszik a legjobban a 3 közül.
-
Lacyka
aktív tag
válasz
hungobungo #1591 üzenetére
12.-e van.
Hazajöttél? -
freestyler8
csendes tag
sziasztok!
végigolvastam a fórumot... de sajna lenovo a750-el készült képeket még mindig nem találtam
esetleg valaki tudna feltölteni nappal készült képeket?ezen telók között vacillálok jelenleg:
- ZOPO ZP100 $177.00
- ZOPO ZP500 $170.00
- Lenovo A750 $155.00ki, melyik mellett érvel?
legfontosabb szempontjaim:
- szép képet készítsen (nappal)
- bírja sokáig az akksija
- stabil legyen
(ha kinézet alapján kellene döntenem, akkor egyértelműen ZP500)Előre is köszönöm mindenkinek!!
-
Novicsok
tag
válasz
barobag #1700 üzenetére
Az IMEI számok eltűnése kezdeti ügyetlenségek miatt történt. Már egy idő óta az orosz fórumon nagy piros betűvel hirdetik, hogy a flash tool prog. használata során azonos verzió 2.3-2.3, 4-4) esetén download, verzió váltás (2.3-ról 4-re, 4-ről 2.3-ra) esetén pedig Firmware / upgrade lenyomása szükséges, így az IMEI-k maradnak.
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=48&t=19636&sid=3bd700eff81ea902c360764c10f9b021&start=3480
Én eddig nem kerültem IMEI vesztés állapotába, ezért a manipulációkat, amelyek igen részletesen le vannak írva az orosz fórumon, nem kellett használnom.
Óvatos vagyok, április végén rendeltem a ZP100-at, amely 2.3.6-tal érkezett.
Előbb a "Szuperkomplekt" ROM-ot tettem fel flash tool segítségével (több napi tökölés után), és rátettem a Savyol-2 mod-ot, ezt recoveryből indítva, előbb becsomagoltan a belső SD kártyára kellett másolni.
Szerjoha meggyőzőtt (jó, hogy túlélte a krasznodári árvizet, ott él), hogy a 20120627 (20120628) ROM-ja ideálisabb, ezért azt tettem fel flash tool-lal. Most adott ki rá 2012.07.08-án egy frissítést (update), ezt rá fogom tenni flash tool-lal. Ez mind 2.3.6. Nem látom előnyét, hogy 4.0.3-ra áttérjek. Én a telefont munkára használom, céges voice és net-data SIM kártyák vannak benne, megbízhatóság szükséges.
Az orosz fórumon elképesztő terméktámogatás alakult ki, a fejlécben ("sapka") összegezik az aktuális ellenőrzött információt, már 111-szer módosították, legutóbb tegnap. Akinek a 4.0.3 kell, annak is nagy támogatása van. -
miklosandras
csendes tag
válasz
barobag #1702 üzenetére
Noh, előszöris ez kell neked: ftp://zp100:zopozp100@5.9.232.37/zopoimei_zopomobileshop.apk
Ezt töltsd le, váltsd át a nyelvet angolra, majd indítsd el a progit.
Arra kér, hogy kapcsold ki a telefonod. Ebben a program segít is. Majd vedd ki mind2 sim kártyát a telefonból, ird fel az imei számod, ott van az aksi alatt. Telefon bekapcs. Indítsd el az imei progit, és kreáld le az imeit.
ui.: Ha volt backup-od az imei fájlról, akkor a Zopomobile Tools-ban egy mozdulattal helyre tudod tenni. (IMEI backup Restore ( MTK ) --> Restore IMEI from SDCARD)
-
barobag
csendes tag
válasz
miklosandras #1701 üzenetére
Előre is köszi Miklós vagy András vagy mindkettő!
Nem tudom meddig bírom még ma, mert agyilag már zokni vagyok a sok erőlködés és próbálkozás miatt, de ha összejön a segítséged alapján akkor legalább hálás leszek, ha már mást nem tehetek érted.
De ha esetleg igen, akkor legalább az ilyen artisták (mint én) is tudnak örülni valaminek. Apropó mit tudsz arról, hogy a 4.0 -nál miért nem látja a telefont a computer, illetve látja de a fájlok másolása nem lehetséges (többek között e miatt is váltanék vissza a 2.3.6 - ra, meg az akku idő, meg a kamera kép, meg a vaku erőssége stb , bár nem mondhatnám, hogy a 4.0 nem tetszetősebb és használhatóbb egyébként)
még egyszer köszönöm előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- asus rog strix coil whine normális?
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest