Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kofy
tag
Lenovo A60.
Egy "hibajelenségről" írnék. A telefon néha melegszik és akkor zabálja az akksit.
Konkrétan:
Reggel amikor felkeltem 87%-on volt a töltöttség. Majd bementem a munkahelyemre, telefonomat az ingzsebbe tettem. Az előbb elővettem és éreztem, hogy meleg. No nem "testmeleg", hanem annál melegebb, bár nem tűzforró. Az akksi 60%-on, holott nem használtam... Kitettem az asztalra, pár perc alatt lehűlt.
Hmmm. Remélem akku probléma és ha beteszem a másik akkut, jó lesz. Amúgy ha most melegszik, mi lesz nyáron?
Most egyébként 1500mAh akksi van benne, állítólag már lehet kapni erősebbet (a neten felbukkant 1800mAh-s kicsit drágán, de az utód Lenovo P70-est már 2000mAh-s akksival szállítják, és ígérik hogy az A60-hoz is lesz erősebb). Meglátjuk, lehet beruházok egy erősebb akksira.Egyelőre úgy tűnik, hogy a telefon egyetlen szűk keresztmetszete az akksiidő, bár - ahogy olvasom - ez nem egyedül erre a modellre igaz, sok Androidos okostelefon szenved.
A magyar nyelv egyáltalán nem hiányzik (ez egyéni preferencia). Korábban, más telefonoknál sokszor lettem ideges, hogy "furcsán" fordítottak le egy-egy funkciót magyarra és alig találtam meg. A vaterán általam látott 3-4 ezer forint nem is sok a magyarításért, akinek szüksége van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CSS topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest