- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Egyik barátom 3 SIM-es telefont keresne, ami android rendszert használ és nem a legalja.
És még egy fontos tényező, hogy Magyarországon kapható legyen ugyanis céges telefonnak kellene. Tehát áfás számla.
Eddig az Acer Liquid E700-at találtuk, de hátha itt tud valaki jobb ajánlatot.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
jFox
addikt
válasz
aytukabozs #77213 üzenetére
Köszi a tippet.
Nem tűnik ez olyan rossz ajánlatnak. Bár az a 4000mAh "telep" azéret vicces.
Meg a neve is SimTelep.
Miért kell hozzá bátorság?@Domino85: akkor lehet azt még megvárom.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Páromnak keresnék olyan androidos telefont, amin van még fizikai billentyűzet.
Valami ilyesmi lenne a legjobb [link] de egy kicsit azért modernebb kéne. Legalább 4.0.x android fusson rajta. Nem baj ha nem dual sim. Ja és ne kerüljön sokba, tehát Galaxy Gold nem játszik.
Nem tudom létezik-e még ilyen, de hátha.
Előre is köszönöm. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem. Van egy TDS A9300 dualsim Galaxy Note klón telefonom. Úgy került hozzám, hogy tégla volt. Találtam hozzá rom-ot a needrom-on, és sikerült feléleszteni. Többé kevésbé.
Két problémám van vele:
1) hang lejàtszàsa közben meg-meg akad a hang. Többféle lejátszóval, csengöhang lejátszás közben, youtube alatt, szóval amikor valamilyen hangot ad ki elöfordul a hiba. Egyszer magától újraindult és azután szólt rendesen, amíg ki nem kapcsoltam. Azután megint akadozik.2) Az IMEI számokkal valami zür van.Ha nincs benne SIM kiírja rendesen a számokat a *#06#-ra. Ha teszek bele SIM-et akkor kiírja, hogy invalid imei. Végigpróbáltam minden metódust, amiket ajánlanak az mtk chippes telókhoz, de nem hozott megoldàst egyik sem.
Valaki találkozott már ilyen hibákkal?
mod : az MTK DroidTools -os imei javítástnl nem tudtam kipróbálni, mert ha rádugom a telót, kifagy az MTK droid tool.
Ezt sem értem, hogy miért...
-
jFox
addikt
válasz
cappa72 #12150 üzenetére
Igen linkelve van a második partícióra.
Pedig kb ugyanennyi app volt rajta, de azóta leszedegettem a játékokat, úgy sem mennek rajta (pl. angrybirds), helyette tettem fel g:hu-t meg vatera appot, stb. De ezek mind mentek át az sd-re. Ezért nem értem és sem, hogy mi bánat foglalja a /data partíciót.
Arra gondolok, hogy valahol lehetnek rajta valamilyen temp file-ok, vagy valami. Már találtam rajta egy pár 3-500kb-os log file-okat de vagy 20-at. Ezekből letöröltem a régebbieket, így szabadult fel némi hely. Most nem nyafog, van 32Mb szabad hely. -
jFox
addikt
válasz
cappa72 #12147 üzenetére
Köszi a választ, tényleg nem sokat.
Alkalmazás már nincs rajta, mindet átlinkeltem az SD-re link2sd-vel. A goole alkalmazásokat is. Facebook elsőnek repült.
Lib-ek és dalvik-cache is át van már linkelve.
Az a poén, hogy amikor még nem volt link2sd akkor is volt rajta kb ennyi app. Igaz azóta frissültek, gondolom híztak is, de az SD-n vannak! Elvileg nem kéne, hogy tovább fogyjon a data, és mégis.
Na mindegy, majd lesz valami. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Van egy kínai dual sim-es telefonom. Jól működik de van egy gondom vele A telefonomon a /data paríció állandóan megtelik. Már mindent átlinkeltem az SDext partícióra, és mégis jó ha 10% üres. Mit lehet még onnan letörölni, hogy legyen hely rajta?
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Ma beadta a kulcsot a telefonom. Egy 2 kártyás androidos FlyJing FG8-ról van szó. Délután telefonáltam vele, majd letettem az asztalra és pár perc múlva, amikor telefonálni szerettem volna, ki volt kapcsolva. Próbáltam bekapcsolni, de semmi.Le vettem az akksit, vissza, de semmi. Fel raktam tölteni, hátha lemerült. A töltés elindult, de nem kapcsol be.
Most hogy hazaértem rá flash-eltem a rom-ot, amit találtam hozzá. Be is vette, de nem lehet továbbra sem bekapcsolni. Mi az öregördög lehet vele? Eddig olyan jól működött...
-
jFox
addikt
válasz
cipofuzo87 #1691 üzenetére
Amit lehetett átraktam már SD-re. Da akkor mivel van tele a telefon?
-
jFox
addikt
válasz
cipofuzo87 #1687 üzenetére
Köszi a tippet, de a MAPS-ot nem használom, az Opera Mini meg úgy tudom az SD-re cach-el. De megnézem!
-
jFox
addikt
Én is így tudodom.
Plusz még ha csak egy IMEI van akkor nem lehet dual active semmiképp.
más: Nem tudjátok mitől fogy el időről időre a phone storage? Már egy csomó appot letöröltem, de olyan két naponta kiírja, hogy Phone storage low.
Amit lehetett átraktam SD-re, mégis mindíg megtellik. Pedig frissíteni sem nagyon frissítek.
Mi a bánattal tellik meg? -
jFox
addikt
Nos az igaz, hogy kompromisszum késznek kell lenni egy mtk6516-hoz.
Nekem ilyen telefonom van (FG8) most, de szerintem használható. Ha nem nyomja tele az ember mindenféle fölösleges programmal, akkor a sebessége is elfogadható. Néha nekem is belassul, megakad, de az esetek nagy többségében használható. 3G az nincs, de egy ekkora (320x200, 400x200) kijelzőhöz szerintem nem is szükséges. Úgy sem ezen fogod nézni a nagyfelbontású fotóidat Picasaról. Alap dolgokra abszolút elég az EDGE is.
Ezért a pénzért, szerintem nem rossz.
Mondjuk én is gondolkodok már egy komolyabbon, de a pénztárca nagy úr! -
jFox
addikt
Az eggyik pl. egy sima chat program. Valami Vimi. Az is system app lenne?
-
jFox
addikt
válasz
hungobungo #1433 üzenetére
Szia!
Úgy veszem ki a hsz-aidból, hogy te eléggé kened vágod ezt az Android modding témát.
Már korábban feltettem itt ezt a kérdést, de nem tudott rá válaszolni senki.
Még decemberben vettem egy FG8 típusú dual simes HTC klón telefont Kína szép hazájából.
Van rajta egy pár alkalmazás, amit soha nem használok, de ott van és foglalja a memóriát, időnként elindul és csak idegesít.Viszon nem tudom sehogy sem leszedni a telefonról.
Az Mamage Application-ben eleve nem elérhető a törlés, próbáltam root-olni a telefont és Root Uninstaller-el is nekimentem, de az sem tudta eltávolítani.
Hogy lehet ezektől a kínai app-októl mexabadulni? -
jFox
addikt
Az mitől lehet, hogy jelez nekem a telefon, hogy van 3 új update, viszont ha bemegyek a Market-ba akkor csak 2db-ot látok?
FG8/Android 2.2.2 -
jFox
addikt
válasz
Stiletto107 #1120 üzenetére
Nekem 416MHz-es proci van az FG8-ban, de amire kell arra elég. Ezek a kînai mérnökök ügyesen hackelik a rendszert a low end hardverre. Inkább a memóriából futok ki. Manapság már tényleg keves a 256Mb.
-
jFox
addikt
válasz
hungobungo #1075 üzenetére
Jó, jó, de ha megnézed a processzor ami ugye az egész lelke abban magasan veri a Nexus. A grafikus chip erősebb ezt aláírom. Az meg érdekes, hogy az I/O műveletek hogy lettek gyosabbak. Lehet a Nexusban csak Class4-es a flash a tiedben meg Class 10.
-
jFox
addikt
válasz
janakbacsi #994 üzenetére
Super 1Click rout-ot próbáltad már? A z4 nekem sem ment MTK-s telefonon. De a Super 1Click megcsinálta.
Bár sokat nem értem vele, mert a beégetett kínai app-okat nem tudtam így sem eltávolítani.
Valakinek sikerült ilyen művelet? -
jFox
addikt
Akkor mázlija van.
Én általában felezni szoktam a megadott értéket, az tekinthető valósnak.
Most egy 1350mAh-ás Nokia akksi van az FG8-amban. Ezzel kibír 2 napot, néha 3-at is. Amit adtak hozzá arra 1200mAh van írva, kb. fele olyan vastag mint a Nokia, és ha 1 napot kibírt akkor már hálás vagyok. -
jFox
addikt
Android Guruk!
Hogy tudok Androidon egy névjegyet SMS-ben elküldeni?
FG8, 2.2.2 Froyo -n próbáltam, de nem lelem sehol ezt az opciót. -
jFox
addikt
Igaz még nem okos, de megtörni látszik a jég.
DualSim telefon egy (új) szolgáltató ajánlatában.
[link] -
jFox
addikt
válasz
szabi__memo #584 üzenetére
Elég ígéretes ez a tesztvideó.
Úgy látszik a kínaiak igyekeznek behozni a lemaradást.
Két éve még 46MHz-ne ketyegett az MTK platformos telefonom, most már 416Mhz-en, de már itt az 1GHz-es is nem sokára. -
jFox
addikt
Csatlakozva az előttem szólóhoz, még a Samsung Chap Duos is jó erre a feladatra, bár annak kisebb a képernyője.
Én jelenleg egy FlyJing FG8-ast nyúzok, ami Kínából érkezett és - mint korábban olvashattad - 26k volt az egész mindenestül. Ez egy HTC Desire utánza, bár az összeszerelés minősége olyan jó, hogy nem lennék meglepődve ha lenne valami köze hozzá a HTC-nek is. (Lehet onnan lopták ki a burkolatot.
) Jelenleg meg vagyok vele elégedve, az akksija egy kicsit gyenge (jó esetben 1nap), ezért lecseréltem egy Nokia BP-4L-re, amivel jóval tovább bírja.
Nem egy sebbeség mágus a telefon, de használható. Tudja ami nekem kell: telefon, 2 sim, kapacitív érintő, némi internet. -
jFox
addikt
Valahogy muszály választani, hogy a két sim közül melyiket szeretnéd használni.
Ez a hozzárendeléses dolgot max. opcióként tudnám elképzelni, de minden számomat külön-külön hozzárendelni, hogy melyik sim-en hívható az elég macerás lenne szerintem.
Én mondjuk úgy szeparáltam, hogy a céges számok a céges kártyán vannak, ezt jelöli is a telefonkönyvben, uh. látom és tudom, hogy melyik sim-ről kell hívnom. Annyi, hogy nem lehet elnevezni a sim-eket, mint a Samsungnál így az eljén gondolkodtam, hogy a sim1 vagy a sim2 a céges, de aztán megszoktam. -
jFox
addikt
-
jFox
addikt
válasz
solarix45 #555 üzenetére
A Samsung-nak ez már a védjegye szerintem.
Nekem is volt D780, D880.
Viszont a mostani, FG8 -amnál meg van az amire vágysz.A híváslistából arról a SIM-ről iundítja a hívást, amire érkezett, vagy korábban hívtad. Ha másikról kell azt hosszan nyomva lehet előcsalni. A telefonkönyvből hívva pedig feltesz egy kérdést, hogy melyik SIM-ről szerretnéd indítani.
-
jFox
addikt
Majd lesz ez még olcsóbb is.
Ahogy jön a többi.
@libna : tedd fel a Morelocal2-t a marketről, és ha ebben beállítod a HU_hu local-t akkor a Google-s dolgok, mag azok az app-ok amik tudnak magyarul azok magyar nyelven fognak hozzád szólni. Vagy felteszed a Go Laucher EX-et és ahoz van magyarítás és akkor a launcher is magyar lesz.Legjobb tudomásom szerint ez a legtöbb, amit házilag el lehet érni.
-
jFox
addikt
Na ugye!
Kell annak menni, végül is egy tôrôl fakadnak ezek a kínai telefonok.
Errôl a "nem szereti a sim kártyát" mizériáról is hallottam már. Egy - szintén kínai - GSM routernél volt ilyem hibám. Ott az volt a megoldás, hogy a szolgáltató kicserélte a kártyát egy másik tipusúra. -
jFox
addikt
Nekem így érkezett az FG8-am. Gondolom a kis kiínai játszott vele, aztán hard reset, hogy a vevő meg ne tudja.
A megoldás a következő:
Tedd fel a telóra a Terminal Emulatort (Market)
abba írd be a következőt:
echo 'AT+EGMR=1,7,"imei1"'>/dev/pttycmd1
echo 'AT+EGMR=1,10,"imei2"'>/dev/pttycmd1(Az imei1, imei2 helyére természetesen a vlós imei számot kell beírni, ami az akksi alatt található.)
Utánna újraindít és máris van imei-d!
Nekem így helyrejött az FG8, de jó más MTK 65xx-es telókhoz is állítólag. Én egy külföldi fórumon találtam, ott Star A3000-hez javasolták.
mod: most néztem utána, hogy milyen ez a 007. Ugyanolyan chipsetje van mint az enyémnek uh. szerintem működni fog.
-
jFox
addikt
Nekem is az About phone.ban 2.3.1 van viszont az Android System Info megmondja a frankót, hogy csak 2.2.2
Nem értem én a kínaiakat. 2.2 vagy 2.3 nem olyan nagy különbség. Miért kell ráhazudni.
Én annyit vetem észre tablet-en, hogy a 2.3 egy kicsit látványosabb.
Amúgy azért nem is vettem ilyen telefont, mert nem tudtam eldönteni a sok leírás közül, hogy melyik az igaz. Volt ahol VGA kamerát írtak, volt ahol 2MPx-elt. -
jFox
addikt
Regélj róla!
Én is szemeztem egy ilyennel, a QWERTY miatt.
De túl kicsinek találtam a 2,4" kijelzőt, meg ha jól tudom rezisztív is.
Üzemidő (2 SIM, 1 akksival), használhatóság, sebesség? Anyagminőség milyen?
A Ginger valódi rajta, vagy csak átírták az About-ot? Mint az enyémben... -
jFox
addikt
válasz
nonsense #419 üzenetére
Én nem érzem a hiányát. Elég jól meg van oldva a hívás szerintem. Rábökök a névre - megkérdi, hogy melyik számát akarom hívni - arra is rábökök, utána megkérdi, hogy melyik SIM-ről szeretném. Engem inkább az bosszant, hogy nem lehet elnevezni a SIM-eket, mint a Samsungnál (pl. Saját meg Céges). Az első időkben gondolkodnom kellett erősen, hogy melyiket hova is tettem...
A VIMI-s kérdés nem csak neked szólt, hanem úgy mindenkinek.
-
jFox
addikt
válasz
nonsense #416 üzenetére
Szerintem egyikben sincs ilyen. Nekem az FG8-ban olyan van, hogy ha Call log-ból (Híváslista) hívok, akkor automatikusan arról a SIM-ről hív, amelyiken indítva vagy fogadva lett a hívás. Nagyon hasznos funkció.
Eddig a Samun nézegetnem kellett, hogy melyiken hívtak és azon visszahívni.
más:
Van nekem a telefonon egy alkalmazás, ami állandóan fut és nem használom semmire. Ha lelövöm akkor újraindul. az a neve, hogy VIMI. Valami kínai messenger szerűség. Eltávolítani sem hagyja. Hogy lehet ezt kiírtani a telefonról?
-
jFox
addikt
válasz
ktamas55 #406 üzenetére
Ezt senki nem vitatja.
Inkább az miatt félünk Kínából rendelni, hogy a gar nehezen kivitelezhető, meg mivel messze van nem lehet odamenni és verni az asztalt, ha eltűnik, elveszik valahol útközben a készülék.
Legalább is én így vagyok vele, ezért egy barátomat kértem meg - aki rutinos Kínából rendelő -, hogy rendelje meg nekem. Meg is jött még december elején, és azóta is teszi a dolgát leszámítva néhány gyermekbetegséget. (Na meg support sem nagyon van hozzá. Ha valami apróság baja van várhat az ember meg vadászhat a szoftver frissítésre.)
-
jFox
addikt
Ezért nehéz Kínából rendelni bármit is, mert nem nagyon lehet hinni a leírtaknak. Én azt tapasztalom, hogy amiket a Vaterán és hasonló magyar oldalakon hírdetenek azokból érdemes mazsolázni. Ha az árat sokallod, akkor keresni egy ugyanolyat Kínai site-on és onnan megrendelni. (Bár itt meg a vám okozhat még meglepetéseket.)
Valamelyik oldalon még olyat is olvasta, hogy az akkumulátor kapacitás úgy volt leírva, hogy pl. jelzett 1200mAh (valós 850mAh)Azért itt legalább annyiban korrektek, hogy megmondják mennyi a valós.
Egyébként ha ilyen kínai noname-ben gondolkodsz, érdemes olyan készüléket venni, amibe belepasszol valamilyen márkásabb készülék akksija. Pl. Nokia, SE, Motorola, stb. Sokszor az a két db akksi is kevés egy napra amit adnak hozzá.
Az enyémre is az van írva, hogy 12.1MPx a kamera, már gondolkodom rajta, hogy lehetne azt az 1-est lefesteni az elejéről, mert csak 2MPx. -
jFox
addikt
A kínaiaknak nem lehet mindent elhinni. Amikor én is válogattam, olvastam olyanokat....
Hiteles információ forrás már csak az, ha valaki vett olyat és konkrétan megmondja, hogy mit olvas ki a telefonból. De még az sem mindíg. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy típust gyárt legalább 4-5 cég.
Az én telefonom pl. a Dealextrem szerint 2.2-es android van a Phone About azt írja benne, hogy 2.3.1-es és az android system info meg konkrétan 2.2.2-esnek írja.Szóval hazudnak ott ahol tudnak.
Olvastam olyat is hogy a telefon nevében ott volt, hogy 3G de a leírásban írták, hogy ez nem azt jelenti, hogy tudja a 3G-t, hanem a telefonnak ez a 3. verziója/generációja.
Ez meg olyan mint annak idején Panascanic, Yamada, stb. rádiósmagnók a piacon.
A legjobb ha megnézed a chipset-et és arra rákeresve már el lehet dönteni, hogy tudja-e a 3G-t vagy nem. -
jFox
addikt
A telefonba már áttetted a régi telefonodból a címeket?
Mert akkor annyi a teendő, hogy beállítod a szikronizálást. (Menü - Settings - Account & Sync settings) Itt Add account, és beállítod a létrehozott gmail fiókodat (e-mail cím + jelszó). Utána, ha nincs beállítva beállítod a névjegyek szinkronizálását. (Sync Contacts) De úgy tudom alapból beállítja mindet. (Sync Calendar, Sync Contact, Sync GMail)
Utána nyomsz egy Sync All -t ezzel felszinkronizálja telefonszámaidat a gmail-be. Nem árt wifi kapcsolat, mert nem tudom mennyi adatforgalmat generál.
Utána belépsz a gmail-be és baloldalt felül a GMAIL logó alatt átkattintod a Levelek-ről a Címtár-ra.
Ott megjelenik az összes kontaktod és már lehet is kényelmesen szerkesztgetni.
Ha végeztél akkor megint nyomsz a telefonon egy Sync All -t és befrissíti a telefonban a telefon könyvet. Én legalább is így csináltam.fateless: A mobilarénát ritkábban nézem én az IT Café-ról vagyok itt. Eddig úgy tudtam, hogy wikipédia elég megbízható.
De a két cikkben nagyjából ugyan az van leírva.
Egyébként az állításomat erre a cikkre is alapoztam, itt azt állítják, hogy az A-GPS jóval lassabban talál műholdra (adatkapcsolat nélkül) mint a "rendes" SiRFStar GPS. Ezt tudom igazolni is,olyan szempontból, hogy a PDA-mhoz egy Nokia SiRFStar chip-es külső BT GPS vevő van és az tényleg pillanatok alatt megtalálja a műholdakat mindenféle adatkapcsolat nélkül. Egyébként az 50Mb-omat nem csak GPS-re szeretném elhasználni. -
jFox
addikt
válasz
fateless #374 üzenetére
Akkor olvasgass egy kicsit : [link]
"Működése a telefonban lévő GPS és a mobilszolgáltató szervere közötti adatcserén alapul."
Igaz elnagyolt volt a kijelentésem. Úgy lenne pontos, hogy adatforgalom nélkül is működik ugyan, de baromi lassan talál műholdat. A linkelt cikk szerint akár 12,5 perc is lehet!
Most nekem egy 50Mb-os adatcsomagom van ami megfizethető és levelezésre néhány weblapra elég. Ha még ehhez jön a GPS használat is az megeszi egy hét alatt.
És nem kell az álszenteskedés.
Ha a google-ba beírod egy program nevét, zene címét, stb. akkor kb. 5 perc alatt találsz egy olyan linket ahonnan letölthető ingyen. Nem hiszem, hogy egyszer sem töltöttél le ilyesmit.De vannak ingyenes navi programok is pl. a Navitel vagy az Aeromap, WeTravel, stb.
ON:
Pikkolo^^: Nyilván nem a Nexus S-ből fognak elsőre kétkártyásat csinálni a rendkívül szűk célközönség számára. Bár a Motorola megtette.A kínai 4-600MHz-es procikhoz képest pedig ez a 800MHz már jobban hangzik, nem beszélve arról, hogy a Samsung minőségibb készülékeket gyárt. Az ára fogja meghatározni a létjogosultságát. Ha horror áron fogják adni akkor nyilván nem lesz sikeres. De jól beárazva szerintem jobb alternatíva lehet mint egy kínai "ismeretlen költő verse".
albgab: Akkor nem tudok segíteni.
Így elég nehézkes lesz használni az Android előnyeit. Nem tudsz market-et hasznáni sem. (egyébként nem tart semmiből regisztrálni egy gmail-es címet)
-
jFox
addikt
Még egy dolog eszembe jutott. Ezeknek az akksija nem valami híres. Főleg az olcsóbb típusoké. Ezért is adnak hozzá 2db-ot.
Én is azzal kezdtem, hogy vettem hozzá egy GYÁRI Nokia akksit, mert ez kompattibilis a BP-4L-es akksival. Gond nélkül bele ment, és így kibír 2-3 napot is egy feltöltéssel, használattól függően. (A gyári akksi jó ha kibírt 1 napot!) -
jFox
addikt
Az èn FG8-amban 416MHz-es fô mag van és egy 208MHz-es média proci. 2.2.2-es Android van rajta, de szerintem nincs baj a sebességével. Angry birds is fut rajta igaz, nem olyan folyamatos mint mondjuk Blade-en, de el lehet vele szórakozni. Van néhány alkalmazás, ami valamiért nem fut rajta, de találtam mindenre alternatívát eddig. Szóval abszolút használható. A kamera nem egy ász, de használható. A GPS jól mûködik, leszámít azt az apróságot, hogy a sebességet duplán mutatja. Tehát,ha megyek 50-nel akkor 100-at ír.
Van ott telefon is, néz szét jobban. BlueBo 1000 a típusa. Én is tõlük akartam venni, csak az AGPS miatt nem azt vettem. Az FG8 -ban elvileg rendes GPS van.
-
jFox
addikt
Szia!
Azt kell eldöntened, hogy mennyit szánsz rá. A komolyabb 3G/HSDPA képes modellek olyan 60eFt körül kezdődnek. Ha nem kell a 3G már egész olcsón lehet kapni (Kínából) használható modelleket. Nekem egy FG8 van, meg vagyok vele elégedve. (Ha lesz egy kis időm írok róla egy cikket a logouton)
Náluk van már magyarított dual sim droid is.
-
jFox
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves fórumozó társamnak!
-
jFox
addikt
Akkor ez nem csúszott át.
-
jFox
addikt
válasz
tramdriver83 #330 üzenetére
Utána kell olvasni GSM- és webáruházak fórumán, stb. A google is a barátod pl. bíroad telefon típusát meg mellé, hogy nokia accumulator és hátha kidob valamit. Én az enyémnél nem néztem utána, privát szerencse, hogy megláttam haveromnál, hogy az N97-ben is ugyan ilyen akksi van, Csak egy kicsit vastagabb.
De simán belefér.
-
jFox
addikt
válasz
tramdriver83 #320 üzenetére
Én is szemezgettem egy ilyennel, de aztán csak a full érintőset választottam. Az egyik lényeg, hogy olyat néz ki, amibe bele passzol valamelyik neves gyártó akksija. Mert amit gyárilag adnak hozzá, az harmat gyenge. Hiába van ráírva ezersokszáz mAh, a fele jó ha igaz. Amit én vettem (FG8) abba pl. belemegy a Nokia BP-4L -es akksi. Ezzel 2 napig bírja a teló, amit gyárilag adtak hozzá azzal szűken 1 nap.
Azért nem mindegy. -
jFox
addikt
Gyerekek!
Nemsoká itt a kánaán! LG Optimus Link Dual Sim Android
És ezt is a Nagy Testvér kapja először. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Megérkezett végre az FG8-am.
Kicsit játszok vele és írok róla egy tesztet. Bár ahogy elnézem mindenki a 3G modellek felé kacsintgat inkább.
Elöljáróban annyit, hogy az összeszerelése jó, nem nyifog, nem recseg. Tegnap itt volt egy barátom akinek ZTE Blade van, azzal hasonlítottuk össze, a kijelző van olyan szép mint a Blad-en, pedig csak fele a felbontása.
WiFi, EDGE jól működik. A kamerája is tűrhető. Nem egy CyberShot, de megteszi.Ami negatívum így elsőre: úgy érkezett, hogy Invalid IMEI mind a két sim, de a neten találtam rá egy egyszerű megoldást. Ha hangszóróján hallgatok zenét, csengőhangnál, SMS hangnál, stb. a hang alatt egy erős sípolás hallatszik. Érdekes, hogy fülhallgatón nem.
Az akksi néha felforrósodik, főleg WiFi használat alatt.Ja és 26eFt-volt az egész cakli-pakli.
-
jFox
addikt
Köszi, már irtam nekik, csak még nem válaszoltak.
Ami érdekes, hogy kértem tacking szolgáltatást, de nem adtak tracking numbert.
kukko : Igen sajnos elég húzós ára lesz.
Ha jól olvastam valahol akkor az ázsiai piacra szánják. Gondolom ha lesz európai modell abban mind a két sim GSM-es lesz.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
dealextrem-ről menni idő alatt szokott ideérni a cucc? Én onnan rendeltem de már több mint 3 hete és egy kicsit aggódok.
Meg jó lenne már a telefon mert az elődje igencsak döglődik... -
-
jFox
addikt
FG8 vagy Altair Novus telefonokról van valakinek tapasztalata?
Tetszik mind a kettő, csak jó lenne valami közvetlen tapasztalatot hallani. Nem nagyon lassú, EDGE ténleg van benne? GPS jól működik? meg ilyenek.
3G nekem nem létszükséglet. -
jFox
addikt
Atata A22 -ről nincs valakinek tapasztalata?
-
jFox
addikt
ICS hands on.
Ha már lessz ilyen kétkártyáson is... az lesz a jó világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest