- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtr323
tag
válasz
Tommi000001 #277 üzenetére
Én a hotmid.com-ról rendeltem, gond nélkül jött, tracking number is járt hozzá. (Az, hogy a postás már rég a kezembe adta, mire az is frissült, az más téma.)
Még egy plusz pont a Lenovonak: néha szoktam úgy telefonálni, hogy a nyakammal szorítom a vállamhoz, miközben mindkét kezem foglalt valamiért.
Na, szegénykémet ebből a helyzetből rántotta magával a gravitáció a járólapra, ami nem a legrugalmasabb közeg. Nagyot szólt, de valahogy lapjára, azaz a hátoldalára esett. Felvettem, a haver ugyanúgy a vonalban volt mint a zuhanás előtt.
Annyi történt vele, hogy a hátlapba applikált kamera előtti kerek üvegszerű lapocska darabokra törött.
A szilánkokat szépen kiszedegettem, majd a kamerára (a hátlap alatt) egy kis celluxot ragasztottam és kész. Komolyan mondom, jobb mint az eredeti, ha valaki ilyet szeretne, nyugodtan csapja a földhöz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest