Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
han_lev
senior tag
válasz
Baloohd2
üzenetére
Üdv!
Nekem is hamarosan megérkezik.
Írnál róla, ha többet megtudtál.
Magyar menüje milyen?
Az enyém az asszonyé lesz, ő csak használja, szóval ha mókolni kell vele valamit azt nekem kell majd,
Ha esetleg kinai betűk vannak, hogy kell eltüntetni?
Milyen az s4-es forma platform?
Köszi előre is. -
tolvaj!
őstag
válasz
Baloohd2
üzenetére
arra, hogy rÁFAztál e?

dhgm
igen, a lewa az emotion, meg a miui is ezt a menüelrendezést használja ( nyálfón) tudom, ez nem is annyira vonz, nova L-el használtam/-nám, jobban tetszik viszont maga az egész rendszer "egybenlevősége" . neked mondjam? te is ezt használod
. azt viszont nemtudom, hogy a portolás mivolta, vagy a készülék HW-es hibái miatt, valahogy nekem a vowneyn nem jött át annyira, ezért tetszik nagyon a gyári xiaomi telefon. volt egy idő amikor hivatalosan is felkerült a xiaominál a vowney a támogatott készülékek listájára, de utánna, valahogy elült a dolog sajnos, ezért is hangsúlyozom, hogy NEKEM vonzó ajnlat már ennyiért a hongmi RR. -
Zeki
nagyúr
-
válasz
Baloohd2
üzenetére
1850mAh-s akkuval szerelve gyengusz, és a nem biztos, hogy jól támogatott. Ráadásul 144$
A ZTE V970 meg ugyanazon az oldalon 138$- Ráadásult egész jól támogatott, igaz dupla annyi RAM van benne, az akksij viszont csak 1,6Ah.
Persze, ha a 4,7" miatt kell...
Én csak akkor venném meg, ha mazohista lennék. -
válasz
Baloohd2
üzenetére
Ok, de a blog alapján sem ment? (Factory mód, stb...)
Illetve még az a kérdés, hogy van-e scatter file-od?***
Ha root a telefon, akkor vagy szükséged lesz adb-re, vagy treminal emulator-ra.
És persze türelemre.
Ezek ismerős kifejezések?Arra törekszünk - jelenleg -, hogy a recovery.img-t kinyerjük a telefonodról. Ha az megvan, akkor egyrészt van esélyed visszarakni az eredetit, ha a cwm nem menne, másrész a lementett gyári recovery-ből lehet cwm-met fabrikálni.
Sajna volt olyan már, pont mtk6575 platform, ahol nem tudtam segíteni, ezért vagyok olyan körülmányes (meg úgy általában is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mobilinternet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Windows 11
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Formula-1
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest