- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem. Több fajta Power manager vagy másnéven battery saver szoftvert is kiprobáltam, azonban a Long standby opciónál mindegyik annyira lekorlátozta az akuhasználatot, hogy hívás kezdeményezés után teljesen kikapcsolta a képernyőt és sehogy sem lehetett visszakapcsolni. Se úgy hogy elemeltem a fülemtől és a távolság, vagy fényérzékelő érzékelte és automatikusan visszakapcsolta, se a feloldó gombbal. Most eljutottam odáig, hogy uninstalláltam az utolsó ilyen szoftvert, és hívás kezdeményezés után sehogy sem tudom visszakapcsolni a képernyőt, így megszakítani sem tudom a hívást. A képernyő csak akkor kapcsol vissza, ha a másik fél megszakítja a hívást. Ez hangpostánál pl. elég kellemetlen. Természetesen próbáltam az akukímélő szoftvereket vissza rakni, de semmi eredménye! Tudja valaki, hogy melyik beállítási menüben lehet beállítani, hogy hívás közben reagáljon a fényérzékelőre? Vagy valakinek van egyéb ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lézeres hátlap csere VERHETELEN áron
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest