Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Valóban nem úgy írtam, hogy üzemidő fontos, hanem csak a nagy akkut. De azért a mostani bv6000-ről nem visszafelé mennék tudásban.
Ha a szoftvernél nem hibaüzenet volt hanem beadja a táblázatokat alul, akkor támogatja, aki ért hozzá az meg az adatokból látja hogy mit és milyen mértékben.
Az hogy kinek lesz és hogy lesz használva, arról meg felesleges hitvitát indítani, majd mi eldöntjük családon belül.
A szépség szintén relatív, nekem pl. ezek a leeco-k egyáltalán nem tetszenek, szerintem kimondottan ronda. Oldalt mintha keret nélküli akarna lenni, alul-felül meg a vastag kávák, nekem így aránytalanul suta. Mondjuk nekem ez az egész "keret nélküliség" ami most divatos, nem jön be, nem tartom se szépnek, se praktikusnak. Tartok tőle, hogy ebből is az lesz, mint amikor elindult a péklapát mánia, most már nem lehet normális méretű telefont (4.5-4.7") használható hardverrel kapni, és nagyon tartok tőle, hogy ez lesz ezzel a vékony kávával is, ahogy nézem, sajnos már szivárog le az alsó-közepes ársávba is, mire cserélem a telefonom megint, gyanús hogy alig fogok normálisat kapni, csak ilyen vékony kávás péklapátot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Redmi note 13 5g 8/256
- Apple Iphone 14 Pro Max 128 gb, hibátlan, gyári független, 89% akku
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest