- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
-
pmikloska
aktív tag
válasz
fateless #13236 üzenetére
Na de akkor mondd már meg, hogy mi az A-GPS, azt tudom, hogy mit csinál, de mi az? Egy chip (hardver)? Egy szoftver? Ezt tudod, vagy csak körbeírjuk itt az egészet anélkül, hogy pontosan meg tudnánk határozni. A cellák helyzetéről pozícióiról beszéltem egyébként, sőt a környező Wi-Fi hotspot-okról is, ha minden igaz, talán ez is besegít.
Az én telefonom akkor honnan tudja, hogy hol vagyok? Valamit ki kell majd írnom, ha tudsz jobbat, ami tényleg helytálló, és korrekt, rövid megfogalmazás, akkor inkább ajánlj valamit, nem engem kell lehordani! Én voltam az egyetlen, aki az egész első hsz.t hajlandó volt elkészíteni, erre beleköttök itt ebbe a pitiáner dologba. Mondjatok jobbat, pontosabbat! Az első bekezdés kérdésére pedig várom a megfelelő választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Steam topic
- Milyen egeret válasszak?
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Dark Souls sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest