Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bally4
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Szia! Amikor kb. 2.5 éve megvettem az F1 telefont, akkor én is belefutottam a "csengőhangot nem menti el, újraindítás után elfelejti" problémába.
Akkor rágugliztam, a csengőhangot ezután a "media/ringtones" könytárban helyeztem el, nem jött elő újra a probléma. Az ébresztőre és az üzenet jelzésre is vannak kötött elnevezések hasonlóan.
Üdv!Szerk: a mai napig ezt a telefont használom és nagyon szeretem. Cappa leírása alapján partícionáltam is, így nem futottam bele belső memória hiányba, valószínű faterod sem fog.
Egy időben érzékeny volt a feloldója, zsebből hívta az ismerősöket, olyankor azt hittem belehajítom a Tiszába. Aztán elmúlt varázsütésre és újra jóban vagyunk. Kacsingatok a trendek miatt új telefon irányába, eljárt felette az idő, de nincs szívem megválni tőle, húzom, halasztom a vásárlást.
Nálam az F1WW 20140527-183246 van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest