- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bally4
tag
válasz
dethroner #129226 üzenetére
Szia! Amikor kb. 2.5 éve megvettem az F1 telefont, akkor én is belefutottam a "csengőhangot nem menti el, újraindítás után elfelejti" problémába.
Akkor rágugliztam, a csengőhangot ezután a "media/ringtones" könytárban helyeztem el, nem jött elő újra a probléma. Az ébresztőre és az üzenet jelzésre is vannak kötött elnevezések hasonlóan.
Üdv!Szerk: a mai napig ezt a telefont használom és nagyon szeretem. Cappa leírása alapján partícionáltam is, így nem futottam bele belső memória hiányba, valószínű faterod sem fog.
Egy időben érzékeny volt a feloldója, zsebből hívta az ismerősöket, olyankor azt hittem belehajítom a Tiszába. Aztán elmúlt varázsütésre és újra jóban vagyunk. Kacsingatok a trendek miatt új telefon irányába, eljárt felette az idő, de nincs szívem megválni tőle, húzom, halasztom a vásárlást.
Nálam az F1WW 20140527-183246 van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Boya BY-M1 mikrofon
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest