Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Nehéz döntés előtt állsz az biztos,mint sokan közülünk,de amint szokták mondani ,,google a TE barátod" és a Dual Sim-es telókra keressél rá,ezreket fog kidobni,aztán válogathatsz kedvedre valót,mi ilyenbe nem tudunk segíteni,legalábbis is,mert mindenkinek más a gusztusa ,,nőben,autóban,piában,stb.",ha érted,hogy mit szeretnék mondani.Rengeteg fajta van,gyorsabb,nagyobb képernyős,Dual Procis,stb,stb.....
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Mathiax Rex
csendes tag
Látom hasonló cipőbe evezünk. Nem könnyű a választás, én is ezekkel a típusokkal szemezek. A Newman-be jó lenne egy kicsit erősebb akksi+GPS, akkor nem gondolkodnék tovább, mert nagyon tetszik. A Lenovo mellett szól a márka iránti erősebb bizalom, és a tudása is megfelelő. A Jianju-G2 is nagyon jónak tűnik, lehet kapni 1 Gb Ram-mal is. Ha bátrabb lennék bevállalnám a G3-at, de nem merem. Megvárom, míg a fórumtársak megrendelése megérkezik, és csak aztán döntök. Nemcsak a készülékről, hanem a webáruházról is.
-
andrasxx
tag
én rendeltem a tmallboxról zp500-at. Semmi gondom nem volt velük! júli 13-án rendeltem meg paypalon keresztül és 24-én, vagy 25-én (hétfő volt) megkaptam. A vámon is átcsúszott...
Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
Mathiax Rex
csendes tag
Kíváncsi vagyok mennyire megbízható ez a webshop, hiszen többen is rendeltek innét G3-at.Túl szép, hogy igaz legyen, de ha mégis korrektül működik, akkor én azt hiszem döntöttem:
[link]l
Ízlések és pofonok különbözőek, de a G3 elsősorban a tudása miatt tetszik, a külseje egyáltalán nem...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nos, hasonló cipőben jártam. Múlt év decembere óta gondolkodtam, hogy kellene néznem egy dual-sim.es készüléket. Ezért is kukkantottam be ebbe a fórumba.
Viszonylag magas elvárásaim voltak. Két sim, és ne legyen gyengébb a meglévő (de mára már eladott) SE NEO telefonomnál.És szeptember végére lett belőle telefon, egy ZTE V970.... szóval igyekeztem alaposan körbe járni mindenfélét.
Az Alcatel 993D egy erős kompromisszum, nagyjából azok a hardverek vannak benne, mint az Ascend G300-ban.
A verzió: felejtős, szerintem, én tudom milyen cipelni több éven keresztül 2 telefont.
B verzió: nem rossz ötlet, de a c verzió jobb. A 918D nagyon szerethető készülék, nem erőgép, de szépen teszi a dolgát. Akkuidőben pedig jó (2-5 nap), ami nem igazán mondható el az androidos telefonokról.
Ha az akkuidő nem (annyira) fontos, akkor bátran merem javasolni a v970-et, ha fontos akkor inkább a Lenovo a789, bár erről még nem nagyon olvastam. Minden esetre a 2Ah-s akksi jól hangzik, valamint a kijelző mérete sem túl nagy (4"), illetve a felbontás is csak 480x800, ami a 4"-os kijelzőn jól olvasható.
Az a fontos egy kínai vásárláskor, hogy előre tájékozódj: mekkora a támogatása. A Lenovo mégis egy ismert márka, de kérdés, hogy lehet-e rá magyar nyelvet hegeszteni.
A v970-re hungobungo fórumtársunk csinált magyarítást, fel is tettem, remek.Justint többen emlegettük, többen cseteltünk vele, az oldal a tmallbox volt.
C.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Én is gondolkodtam a Lenovo 789-en, aztán úgy döntöttem, hogy a "vaku" is vonzó, meg a 4.3"-os kijelző.
Na a vaku az vicc, a 4.3"-os kijelző az nem ,főleg a 560x940-es felbontással. Húúú... az marhajó.
És az 1GB ram az megint nem elhanyagolható.
Szóval az A789 512MB rammal szerelt, a v970 1GB-tal.A pénzbeli különbség kb. 20 úesdé.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
DJGABI
addikt
Hát igen, én is ezen dillemázok. Bár talán valamelyik V970 review-ban lehúzták picit. Meg tényleg, droidon nincsenek ilyen Infinity Blade-szintű játékok, engribörcre meg az egy mag is bőven elég.
(#6729) nyuszi123456 chipset [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
Ilyen kínainál szerintem nem is nagyon lehet fél évnél továbbra tervezni. Update (mármint főverzió) nem jellemző, max a nevesebbeknél. De tényleg így, hogy még JB-ről sincs semmi hír... Meg sztem a 2 mag mindig is kapós aprón (nem sokan merik bevállalni ezt a kínából rendelősdit), max lecserélem ha nem tetszik/elavult.
(#6732) ouzohuto: persze-persze az csak példa volt, de mikor még pl Dead Trigger is simán elmegy az egymagoson is, akkor minek a kettő? Hogy 1-2 másodperccel gyorsabban töltsön be? Meg gondolom akksi idő szempontjából is inkább az 1 a jobb.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
tuxihome
csendes tag
-
ktamas55
tag
A közelmúltban rendeltem a ZOPO ZP200 hoz tartalék akksit.
2000 mAh kapacitással. Vastagabb mint az erdeti, de küldenek vele hozzávaló hátlapot is.
A teló megtáltosodott a 3 napot simán viszi egy töltettel. (igaz, internetet, fotót, videót meg filmet az arra kitalált eszközön nézek, nem telefonon) -
berigazek
őstag
Van!
És ez a képernyő és proci miatt mondom,lásd a következő tapasztaltakat:
Az MTK 6575 Procihoz és,ha a képernyő felbontása 480X800 elég az 512 RAM,de,ha már 960X540 akkor lassú egy kicsi,akkor kell az 1 GB RAM!
Ha a proci MTK 6577 és a felbontás 960X540 akkor elég az 512 RAM,valamit valamiért.
Gondolom,hogy más is észrevette ezt...
robit1973!
Müködik az EPO mindegyiknél csak sokat kell várni,amíg elkezdi frissiteni,de 2-3 perc alatt kész.
imicici!
Én is néztem magamnak,jónak tünik,csak kevés a RAM a felbontáshoz,épp amiről írtam feljebb.[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
kugli81
aktív tag
Srácok nem tudom mit irjak ide nektek / ihtc one x / .Kezdő androidos vagyok .Picit nagyobb a telo mint amire számitottam ,de megszerettem Nem igazán tudok rosszat mondani rá kezelését egyből megtanultam magyar nyelv is van rajta.telepakoltam programokkal eddig minden tökéletesen ment csak a hd id caller nem de az még bug-os....Kijelző szép ,gps tökéletesen megy igo és sygic-el.Akku kb 1 nap mindig nyomkodom vagy játszom vele kicsit keveslem ,de állitolag az okos telok kb eddig birják.....Rootolni probáltam mtkdroidtools-al ,de hiba üzenettel nem sikerült....Ja és playáruház tökéletesen mükszik....
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
kugli81
aktív tag
-
ZaXXoN
tag
Egészségedre. Az ulefon nekem pl. abból a szempontból is szimpatikus, hogy az xda-forumon is foglalkoznak vele, "emberi nyelven".
Hogy van-e benne magyar, az nyilván a firmware verziótól is függ. Egy kollega meg is kérdezte, és nemleges választ kapott, igaz a V1277-es modellről. De ezt ez elvileg megoldható root-olás után kézi buherával, kvázi bármilyen androidon, mint itt már mások írták.
Az egyéb szívások persze nem vetnek rá elég jó fényt, pl. a HDMI csatlakozó ügyében. -
ZaXXoN
tag
A HDMI kimenetével kapcsolatos szoftver hibáról pampognak sokan, hogy ti. a kép függőlegesen középen jelenik meg a tv-n, és nem lehet elfektetni - nem hat a telefon elforgatása a kimenetre.
Ettől függetlenül, ha mindenképp szeretnél bele kapásból magyar nyelvet, akkor ne ezt válaszd. -
sasa311
veterán
Hivatalosan talán 40 vagy 50$.
A gyakorlatban a VÁMosok teljesen random vesznek elő egy csomagot (utálnak dolgozni) és az elővett csomagok 50%-ára is csak ránéznek és ha van benne valami számlának látszó tárgy valami nevetséges értékről akkor sz@rnak bele aztán továbbküldik. Nekünk a céghez pl. 500 $ értékű alkatrész 1,25 $ (!!!) értékű fake számlával jött kínából! (nem kértük, így küldte!). Le is vámolták hivatalosan, rajta volt a vámhivatal pecsétje - persze semmit nem kellett rá fizetni. Aztán mailben átküldték a rendes számlát.Ha fennakadsz a vámon akkor amúgy is az fog történni, hogy felhívnak, hogy prezentálj nekik egy számlát, amivel bizonyítod a termék értékét. És akkor aki tökösebb, az fogja a paypal számlát, lehúz róla egy nullát aztán kinyomtatva beviszi. Vagy kérsz a kis ferdeszeműtől egy számlát.
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
hungobungo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest