Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
IldiH
üzenetére
Szia! Igen ez is azt bizonyítja, hogy a kivétel erősíti a szabályt!
De ugye ha kérhetem leírnád azt is, hogy a kolléganőidnek milyen igényei vannak?
De inkább azt, hogy hogyan keresnek telefont, tabot stb.? Mert én is rengeteg hölgynek szereztem be telefont, műszaki cikket stb. De amikor elkezdtem elmondani a műszaki adatokat akkor a 99% olyan ügyesen nézett, hogy elkezdtem konyhanyelven elmagyarázni a lényeget. Valahogy úgy "egyszerűen mondom, hogy te is megértsd". Azért volt olyan aki az asztali PC színében is szeretett volna válogatni! Mi az hogy szürke meg fekete? Lila rózsaszín nincs? Ez megtörtént! Akkor odasúgtam neki, hogy befestem de csak neked
Természetesen a férfiak között sem mindenki egy műszaki géniusz! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De ugye ha kérhetem leírnád azt is, hogy a kolléganőidnek milyen igényei vannak?
De inkább azt, hogy hogyan keresnek telefont, tabot stb.? Mert én is rengeteg hölgynek szereztem be telefont, műszaki cikket stb. De amikor elkezdtem elmondani a műszaki adatokat akkor a 99% olyan ügyesen nézett, hogy elkezdtem konyhanyelven elmagyarázni a lényeget. Valahogy úgy "egyszerűen mondom, hogy te is megértsd". Azért volt olyan aki az asztali PC színében is szeretett volna válogatni! Mi az hogy szürke meg fekete? Lila rózsaszín nincs? Ez megtörtént! Akkor odasúgtam neki, hogy befestem de csak neked
Természetesen a férfiak között sem mindenki egy műszaki géniusz!