- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Minőségi anyaghasználatú, maximum 5 colos teló közül mit ajánlanátok? Nekem a a 3G személy szerint bőven jó, szóval a 4G nem feltétlenül igény. Sima HD kijelző azért nem ártana bele, az FHD túlzás érzésre. SoC fronton nekem már at MTK6582 is elég volt
Szóval inkább az kéne, hogy az 5,5 colos kütyümet egy kisebbre cserélni, ami igényesen néz ki. Most szembesültem ezzel a tepsifon mánia terjedéssel, aztán nekem annyira nem jött be, meg a kezem sem olyan nagy tán, hogy kezelgessek ilyen szerkezeteket.
Leagoo Elite 1 nagyon tetszik pl, a Leagoo-t normálisnak tartom, jól szolgálnak a készülékeik a családban. Persze ha van "márkásabb" ötlet, támogatom szívesen. Akksi lehet nagyobb, mint ami ebben a Elite 1-ben van, plusz ez hardveresen túltolná az én igényeimet szerintem... de tetszik, pofás.
A kamera nem elsőrangú az nem gond, de azért legalja se legyen (X5 Pro szint nem adja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest