- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Sajnos az op3n dott fórumon nem kaptam választ az alábbi kérdésre, ezért itt is próbálkozom, tud e valaki segíteni.
Op3n dott dual SIM telefonomra (Android 4.4.2 kitkat) szeretnék vásárolni V7 Pico Android2 TV tunert. A leírásban található egy figyelem felhívás, miszerint csak akkor várható megfelelő működés, ha a telefon támogatja az USB host módot.
OTG kábellel összekötöttem a telefont egy pendriverrel, elindítottam a "host diagnostic" programot, sajnos az angol nyelvű eredménye, mintha firmware problémról, meg rootolásról írt volna, amúgy angol tudásom szinte egyenlő a semmivel, a google fordítót használom.
Az összekapcsolás során semmi változást nem észleltem.
Segítségeteket kérem, hogy ennél a készüléknél meg van e a támogatás, ha nincs végleg lemondhatok a tv tuner használatáról, vagy lehet valami más megoldás is?
Egyáltalán alkalmas lehet e tuner fogadására a telefon, mert a tuner leírásokban felsorolnak egy nagy csomó típusú készüléket, de sem az Op3n dott, sem a Lenovo nincs a listában.
Üdv.: iref-h
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest