Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Sajnos az op3n dott fórumon nem kaptam választ az alábbi kérdésre, ezért itt is próbálkozom, tud e valaki segíteni.
Op3n dott dual SIM telefonomra (Android 4.4.2 kitkat) szeretnék vásárolni V7 Pico Android2 TV tunert. A leírásban található egy figyelem felhívás, miszerint csak akkor várható megfelelő működés, ha a telefon támogatja az USB host módot.
OTG kábellel összekötöttem a telefont egy pendriverrel, elindítottam a "host diagnostic" programot, sajnos az angol nyelvű eredménye, mintha firmware problémról, meg rootolásról írt volna, amúgy angol tudásom szinte egyenlő a semmivel, a google fordítót használom.
Az összekapcsolás során semmi változást nem észleltem.
Segítségeteket kérem, hogy ennél a készüléknél meg van e a támogatás, ha nincs végleg lemondhatok a tv tuner használatáról, vagy lehet valami más megoldás is?
Egyáltalán alkalmas lehet e tuner fogadására a telefon, mert a tuner leírásokban felsorolnak egy nagy csomó típusú készüléket, de sem az Op3n dott, sem a Lenovo nincs a listában.
Üdv.: iref-h
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest