- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Azokat kérdezném, akik áttértek már a GO SMS Pro-ra…
Ti előtte letöröltétek a sima GO SMS-t? Vagy felülírja a Pro? Mert már nincs fent a marketen a sima GO SMS, úgyhogy nem is tudok az adatlapján az update-re kattintani.
Továbbá nagy a dilemmám, mert nekem most villámgyors a GO SMS legutolsó kiadott verziója (v2.19), ennél bármilyen újabb, über-szuper Pro verzió érzésem szerint csak rosszabb lehet, mármint az én kis telómon...
Szóval nektek annyival jobb lett a Pro, hogy megéri lecserélni?Ugyanígy vagyok a Zeam Launcher-rel is, ma jelent meg egy frissítés, de annyira meg vagyok elégedve a legutolsóval, hogy nem tudom, érdemes-e frissíteni.
Ja, amúgy én most érkeztem el arra a pontra, hogy ha egy app jól működik, nem frissítem minden áron, hacsak nem tartalmaz valami őrülten jó bővítést, vagy éppen nem egy bosszantó hibát javít. (If it ain’t broke, don’t fix it…)
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Le Mans Ultimate
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kedvenc zene a mai napra
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest