- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Azokat kérdezném, akik áttértek már a GO SMS Pro-ra…
Ti előtte letöröltétek a sima GO SMS-t? Vagy felülírja a Pro? Mert már nincs fent a marketen a sima GO SMS, úgyhogy nem is tudok az adatlapján az update-re kattintani.
Továbbá nagy a dilemmám, mert nekem most villámgyors a GO SMS legutolsó kiadott verziója (v2.19), ennél bármilyen újabb, über-szuper Pro verzió érzésem szerint csak rosszabb lehet, mármint az én kis telómon...
Szóval nektek annyival jobb lett a Pro, hogy megéri lecserélni?Ugyanígy vagyok a Zeam Launcher-rel is, ma jelent meg egy frissítés, de annyira meg vagyok elégedve a legutolsóval, hogy nem tudom, érdemes-e frissíteni.
Ja, amúgy én most érkeztem el arra a pontra, hogy ha egy app jól működik, nem frissítem minden áron, hacsak nem tartalmaz valami őrülten jó bővítést, vagy éppen nem egy bosszantó hibát javít. (If it ain’t broke, don’t fix it…)
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Formula-1
- Autós topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest