- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Részemről kénytelen voltam áttérni egyéb okok miatt. Nem sok különbséget látok, de nem használom sűrűn az sms-t, úgyhogy nem vagyok mérvadó.
Végre van még valaki, aki nem frissíti veszettül a dolgokat, ha azok jól működnek
Engem egy másik helyen jól leszúrtak emiatt, mondván, nem haladok a korral.
Szerintem a jelenlegi progikat mentsd le, és ha mégsem tetszik az új, töröld, és simán visszateheted a régit. Én legalábbis így szoktam, és egy pár esetben már nagyon jól jött. Pl. a kedvenc könyvolvasóm nemrég teljesen új kezelőfelületet kapott, ami nekem nagyon nem tetszik. Letöröltem, és visszatettem a régit, lehet örülni
JamesFinn:
Már válaszoltak Neked, sajnos én nem tudtam volna, hogy mi az a kis "bogaras android robot"
Az a lényeg, hogy kiderült
(Te tényleg olvastad az oldalamat? Akkor már nem hiába írtam
)
Aktív témák
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest