Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
Tybee000
aktív tag
Üdv!
Egy hete vettem egy független lg p500-as telót. Ehhez 2.2-es androidot adtak, amiben van beépített taskmanager (elég hülyén lehet használni mert ha be akarok zárni valamit akkor először a listában rá kell kattintanom majd ott az erőltetett bezárás gombra majd vissza.) és hogy minden szép legyen a froyoban nem működnek a szokásos task killer programok.
Na most: eddig semmi bajom nem lenne csak hogy a legtöbb alkalmazás pl twitter, youtube, rádió, videolejátszó, poweramp, maps, market, news and wather, kettős óra, időjárás, google reader, facebook, netlog. stb. újraindítja magát, az után hogy én direkt leállítottam 10 perccel ezelőtt. És nekem egyáltalán nincs kedvem minden készenlétbe rakás előtt 100 taskot egyenként kilőni hogy az így is szar akksi tovább bírja mint 1,5 nap.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi