- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Tybee000
aktív tag
Üdv!
Egy hete vettem egy független lg p500-as telót. Ehhez 2.2-es androidot adtak, amiben van beépített taskmanager (elég hülyén lehet használni mert ha be akarok zárni valamit akkor először a listában rá kell kattintanom majd ott az erőltetett bezárás gombra majd vissza.) és hogy minden szép legyen a froyoban nem működnek a szokásos task killer programok.
Na most: eddig semmi bajom nem lenne csak hogy a legtöbb alkalmazás pl twitter, youtube, rádió, videolejátszó, poweramp, maps, market, news and wather, kettős óra, időjárás, google reader, facebook, netlog. stb. újraindítja magát, az után hogy én direkt leállítottam 10 perccel ezelőtt. És nekem egyáltalán nincs kedvem minden készenlétbe rakás előtt 100 taskot egyenként kilőni hogy az így is szar akksi tovább bírja mint 1,5 nap.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest