- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Erre a progira érdemes beruházni (SlideIT Keyboard)? Sokan dicsérik, de tényleg sokkal egyszerűbb, és könnyebb vele együtt dolgozni? SGSII-höz lenne. Tudom ott alapból van swype, de állítólag sokkal lassabb.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Zsolt_72, Csigusz 1 nagyon köszönöm nektek a segítséget
!!!
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Sikerült tegnap vennem egy elég jó androidos készüléket.
Mivel kezdő androidos felhasználó vagyon, tudnátok nekem olyan appokat ajánlani, ami nélkülözhetetlen, vagy legalábbis ajánlott kategóriába sorolandó?Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig a következőben. Adw Launcher -t keresem, akinek megvan, és hajlandó valamelyik megosztóra feldobni, azt nagyon megköszönném.
Köszi
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Vadonat új Android felhasználó lettem, vagyis a párom egy Samsung Galaxy 3 jóvoltából. Lenne egy pár kérdésem:
-Market, illetve az Appsbrain-ről csak közvetlenül a telefonról-ra, lehet tölteni? Értem én, ha pc-n kapcsolódok a netre, r-go pc-re menteném le a progikat azt nem lehet megcsinálni?
-rockplayer nem jól kezeli a magyar karaktereket a feliratokban. Tudnátok nekem olyan lejátszót ajánlani, ami megfelelően működik?
- Feltelepítettem az Astro fájlkezelőt, de sehol nem találom, van másik fájlkezelő ami használható, és jó is?
-Eddig nekem WM 6.1 rendszerem volt, annak a kezelése rendben ment. Androidnál, ha pl: le szeretnék törölni bármit, itt is van olyan, hogy programok eltávolítása, vagy csak simán törlöm?
Köszi, és ne kövezzetek meg. még csak most próbálom megismerni az Android világát!!!
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Tudnátok Samsung Galaxy 3-ra használható képernyővédő fóliát ajánlani. Vettem ma ezt a Screen Guard-ot, na ez egy rakás sz@r. Szét vet az ideg, lehetetlen volt pormentesen felrakni.
Köszi
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Vírus a gépben!
- Bestbuy játékok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Politika
- További aktív témák...