Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
Sziasztok, 20-40 megás videófájlokat lehet valamelyik azonnali üzenetküldő programmal küldeni? Vagy egy FTP app, pl. ez a megoldás, és írjak a címzettnek, hogy töltse le a tárhelyemről?
A célom, hogy a telefonnal készített videót átküldjem. Sajnos a Gmail csak 5MB-ot enged,
[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #4793 üzenetére
Kipróbáltam, nekem megy GPS nélkül is, igaz, akkor jóval nagyobb a kör átmérője. Mivel nem használok "task killer" funkciójú programokat, jött is ma egy üzenet (e-mail):
You are using Google Latitude and reporting your location
Hi,
To protect your privacy we would like you to know that Google Latitude is running on your mobile device and reporting your location.
If you didn't enable this or want to stop reporting your location, please open Latitude privacy settings or sign out of Latitude. To learn more, visit the Latitude Help Center.
Thanks,
Google Latitude Team
-
Perillustris
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #4693 üzenetére
Nekem megy, igaz, GPS-szel használom. Ha a saját pozíciód elérhető, akkor mennie kell (nyilván élő adatkapcsolat esetén). Azt jó tudni, hogy a valós idejű feltöltés (frissítés) csak 2.2-től elérhető. Ez alatt csak akkor küldi el az új koordinátákat, ha fut az alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből