Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Google Latitude: megoszthatod hol vagy és láthatod barátaid hol vannak (térképen)
A Google Docs nem offline szerkesztő az csak a webes Docs-nak egy alkalmazásba burkolt változata. Ha a webes Google Docs-ot használod és van neted is, hogy a telefonról is azt használd akkor érdemes lehet lecserélni. De próbáld ki mielőtt lecseréled! -
ko9
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Ezekben a SoC-okban már a WiFi fogyásztása nagyon elenyésző. Ami itt eszik az a kijelző és a 3G...
Igazából ha visszaolvasol max 200HSZ-t, pont most lett kibeszélve töviről hegyire ez az említett Llama program.TRob1:
AirDroid-ot kipróbáltam, pofás, jól néz ki, de szerintem körülményes ha egy sima fájl felmásolása a cél.xSide:
Megnézem ezt a FileExpertet is, köszönöm

-
rum-cajsz
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Én nem tudom milyen telefonod van, és milyen romot használsz rajta, de a sajátomon kimértem 2-3 rommal is, hogy a nem használt, de bekapcsolt wifi nem fogyaszt lényegében.
Szóval egy háttérben futó program, amit csak emiatt futtatsz, lehet, hogy többet fogyaszt, mint, ha nem foglalkozol vele.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest