Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
a térképen elmentettem egy helyet csillagozással.
hogyan tudok ehhez leírást, nevet rendelni?
az ilyen csillaggal elmentett hely felkerül a felhőbe? esetleges telefon csere után meglesznek az elmentett helyek? -
Sanyi.mTs
addikt
nem progihoz kellene tanács/tipp, hanem az androidhoz.
ha egy dologra több alkalmazás van, akkor a teló megkérdi, h melyiket használja és ezt lehet "állandóra" állítani. hol tudom ezt megszüntetni/visszavonni?
-
Sanyi.mTs
addikt
van olyan 2G/3G kapcsolatot váltó program, ami:
- widget-es (vagy legalább jelzi az állapotot)
- program indításra átvált és nem pedig a beállítások menübe vezényel, ahol én tudom a 2G üzemmódot ki-bepipálni? -
Sanyi.mTs
addikt
google naptárat + smooth calendar-t használok. van vmilyen beállítás vagy külön app, h az emlékeztetőre beállított események nem csak egyet csipogjanak, hanem mint pl. a buta nokiáknál, addig jelez, míg rám nem nézek az eseményre?
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
Wifi Analyzer-nél az alul lévő reklámcsíkot el lehet tüntetni? fizetnék érte, de nem látok fizetőset belőle. Ha támogatom (donate), akkor eltűnik?
-
Sanyi.mTs
addikt
telefonkönyvben létrehoztam egy csoportot, hogyan tudok a csoporthoz csengőhangot rendelni? (ZTE blade 2.2)
-
Sanyi.mTs
addikt
docs to go-t érdemes lecserélni Google Docs-ra?
Mi az a latitude?
-
Sanyi.mTs
addikt
kollégám említett egy progit, ami most nincs felrakva neki, és nem is emlékszik a nevére. Amit tud az az, h nézi a cella infókat és összeegyezteti, h melyik cellában használtam wifit, ha nem vagyok abban a cellában, akkor kikapcsolja a wifit, ha ott vagyok, akkor bekapcsolja, ezzel is kímélve az aksit.
-
Sanyi.mTs
addikt
ZTE blade-re gyári (telenoros) 2.2-vel meglehet csinálni, h pl. párom számát kirakom asztalra egy ikonként, h csak egy kattintás legyen a telefonhívás vagy ehhez külön progi kell?
(launcher pro és dialer one van fent)
-
Sanyi.mTs
addikt
új tag vagyok az android táborban. a régi nokia c2-01-ből minden névjegyet átmásoltam a SIM-re, majd ezt beraktam a ZTE blade-mbe (2.2). Itt sikerült fellelnem a neveket, de hogyan tudom ezeket felszinkronizálni a gmail fiókomba? PC-n megszerkeszteném, majd újra leszinkronizálnám a telóra.
Aktív témák
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series SE3 Alu 40/44 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest