- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
tybsen #47470 üzenetére
Értem, csak az előzményeket nem tudod.
Ez már egyszer kész volt, de töröltem, mert hozzá lehetett szólni, és alaposan megtaláltak a tőlem igencsak magasabb rangú tinik, akik azzal gyűjtik a rangjukat, hogy összerondítanak mindent blogot.
A másik az, hogy amikor ezt írtam, Vodafone 858 volt a kezemben, értelem szerűen a jelenlegi LwW-mre jó launcherek azon nemigen mentek
Egyébként az ADW/EX, Go benne van a pontosság kedvéért. Nagyjából abc sorrendben haladok velük, a Zeam pl a végén lesz.Az sem magyarázkodás, de sajnos tavasz óta tényleg nincs időm befejezni, de igyekszem.
Nem gondoltam azt sem, hogy gáz, hogy ajánlom, mert tényleg nem teljes (nagyon nem teljes) leírás, de azért lehet válogatni legalább.Ha jól emlékszem, azt is írtam, hogy milyen telefonnal tesztelem, és azt is, hogy megköszönöm, ha valaki privátban megossza velem a tapasztalatait.
Ennyi levél jött, azaz 0..Sajnos a Holo Launcher akkor még nem volt, de a Play-en fenn van mostmár.
Köszi a véleményt, profitálok belőle, csak legyen egy kis időm
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest