Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
cettlee
őstag
üdv!
felraktam egy app locker lite nevü progit, 7 napos probaidövel.
Nem birom uninstallálni.Ha bemegyek a Play áruházba, ott van a megnyitás mellett h deaktiválás. Ha rákattintok, elöjön egy ablak: Az alkalmazás egy eszközkezelő, az eltávolitás elött deaktiválni kell..
help -
cettlee
őstag
üdv. egy olyan progira lenne szükségem, ami le lock-ol jelszoval pár alkalmazást a telon(pl messengert
) ha minimized a lockolt app, akkor ujboli elöhiváskor is kér kodot majd?
-
cettlee
őstag
üdv!
emlitett itt vki bizonyos Air droid alkalmazást, ez mennyivel tud többet a Kies Air-nél?
-
cettlee
őstag
üdv!
2 napja olyat csinál a telo, hogy play áruházban ha frissiteni vagy letölteni akarok, felmegy 100% ra a letöltés, de utána valahogy mégse telepiti, hanem csak maxon van a zöld csik. sokféle alkalmazással probáltam. mi lehet a hiba? szoftvert frissiteni sem tudokA kérdés még mindig él. galaxy s plus-om van. alkalmazáskezelöbe nem találtam data és cache üritési lehetöséget. SD maid telepitése értelemszerüen lehetetlen, mivel az alap probléma h nem tudok alkalmazáást telepiteni
-
cettlee
őstag
válasz
atillaahun #45433 üzenetére
bocsánat a lámulásér de azt hol találom?
playen belül nem találtam
-
cettlee
őstag
üdv!
2 napja olyat csinál a telo, hogy play áruházban ha frissiteni vagy letölteni akarok, felmegy 100% ra a letöltés, de utána valahogy mégse telepiti, hanem csak maxon van a zöld csik. sokféle alkalmazással probáltam. mi lehet a hiba? szoftvert frissiteni sem tudok
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest