- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
atillaahun #45458 üzenetére
Jó ideje használom (mert ezt mondták itt a legjobbnak) a PW-t, de nem igazán voltam elájulva tőle...
Galaxy ACE-en, és később Galaxy S plus-on is használom ugyanazt a RootRulez által magyarított verziót. Érdekes módon az S+ kiírja azt is, hogy mikori, és honnan jön az adat -- az ACE viszont nem. (Gondolom, a kijelzőfelbontás állhat mögötte)
Ebből jöttem rá, hogy miért nem jó!
Bp-en ez is csak Ferihegy adatait írja ki, mint a többi időjárás app, sokszor 1 óra késéssel.
(reggel 7:30-kor még csak a 6:30-as jelentést veszi)
Bonyhádon hol Pécs, hol Paks adatait vette (többször 10 Km távolságok), és ott még nagyobb késés is előfordult!
Amíg csak az ACE volt, nem is tudtam, hogy mitől nem az igazi.Az Időkép végre már pontos, aktuális adatokat ad!
Kicsit még fapados, de majd kikupálódik! -
barnam_
nagyúr
válasz
Én PC-n sokat használtam Firefox-hoz egy kiegészítőt, az az Accuweather adatait jelenítette meg, és többnyire pontos volt. Vagyis arra nem emlékszem az előrejelzésük mennyire volt pontos, de az aktuális időjárás többnyire az volt.
Viszont az Android-os appjuk nekem nagyon nem jött be, de pl. a Beautiful widgets is abból dolgozik, és én azt egy ideig használtam. Már nem, mivel az SPB időjárás widget-jét használom most.
-
ncc1701
veterán
válasz
Nem vetted még észre, h jó esetben aznapra tudják megmondani az időt? Leginkább azt is csak este?
Ezért nem használok ilyen vackot. Kinézek reggel az ablakon... -
S e t h
nagyúr
válasz
Ha azzal nem voltál elégedett, akkor hidd el ,hogy mással még annyira sem lennél.
Inkább nem mennék bele alapvető meteorológiai ismeretekbe, de a záporos, zivataros jellegű időjárás nem azt jelenti ,hogy mindenhol esni is fog, hanem ESHET.
Tőlem 20 km-re tegnap brutál nagy jég volt, körben mindenhol eső, nálam egy csepp sem, ez alapján most kukáznom kellene egy appot?Ahol meg esett ott meg jaj de jól teljesített?
Egyébként sem valók semmire ezek az alkalmazások, tendencia megállapítására jók, csak sajnos sokan nem tudják őket használni. -
törölt tag
válasz
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Akvarisztika
- Bestbuy játékok
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel