- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
CHIPman #44801 üzenetére
CHIPman, en konkretan az offline letoltott terkepen aktiv netkapcsolat nelkul nem megvalosithato cimkeresesre gondoltam, hogy rohejes. Vagy te ha mondjuk kulfoldre vagy az orszag masik felere mesz a PNA-ddal, akkor kezzel zoomolsz ki/be percekig, mire odanavigalsz a celpontra, hogy akkor most csiriba, PNA take me there?
szerk: kicsit atfogalmaztam az elejet, kicsit kusza lett
-
TRob1
veterán
válasz
CHIPman #44801 üzenetére
És a mai napig használják... Pont ezt mondtam én is.
(#44797) Aggregátor:
Na most az egyszer jól fejezted ki magad. Offline térkép. Pontosan. És nem navigáció. Az egy plusz feature lett a mapsban, jóval később ahogy eleve indult az app. Mert ez még mindig egy térképszoftver... amit amúgy folyamatosan fejlesztenek, de neked tipikus magyar módjára rögtön minden kell bele ahelyett hogy örülnél hogy fejlesztgetik, inkább leszólod. Nah mindegy, ez van.
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest