- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Balinov
titán
Persze, persze TRob1, nincs is abbol vita, vegulis meg mindig Google Maps-nak, nem Google Navigation-nak hivjak.
Azzal sincs, hogy online alapon (labs feature kikapcsolva), meg korabban, mikor egy 16merfold szeles negyzetet lehetett pre-cachelni offline terkepezeshez, nem is volt gond.
Most sem az, csak amit tenyleg furcsallok az, az, hogy az offliine letoltott terkep (amit most ugye tobb hir kapcsan is ismerunk) miert szenved ettol a "hianyossagtol".
Oke, letoltom mondjuk Lichtenstein terkepet off-ba, fasza, kikapcsolt 3G/Wifi mellett is meg tudom nezni az egesz miniallam utcaszintu terkepet (talan POI-k is vannak, ezt nem tudom), de ugye ott bukik a logika, hogy ha lehetove tettek az orszagszintu map pre-cachelest, akkor a cimkereses miert nem mukodik - mert ugye nem mukodik, ha jol latom az elmult hsz-ekbol?
Tudom, termeszetes is, hogy fejlesztes alatt van, ingyenes, stb. nem is varom el, hogy pl. precachel-t map-ban keressek a Simagorongyos-Also-n talalhato Teesz kozeleben talalhato fejogepjavito muhelyek felol, azert a POI meg egy nagyon nagy falat, ebben a PNA ill. nanviszoftverfejlesztok az erosek, az nem is vita, de legalabb alapveto keresesi funkciok mukodjenek (helyiseg, utca, ezekkel szerintem tobbsegunk boven boldog lenne az elso, de talan meg masodik korben is).
Béke
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest