Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Aktív témák
-
Fridok
csendes tag
Hello! Kicsit elbizonytalanodtam a problémámat illetően, és eddig sehol sem találtam rá ésszerű magyarázatot, így remélem tudtok segíteni.
A probléma a következő:
ZTE Blade telefonom van Ice Armor II-re frissítve (ezt csak azért hátha segít)
Feltettem már pár hónapja rá a Go Launcher EX programot, ami nagyon jól működött.
És itt jön a gond, pár nappal ezelőtt lehet frissített rá a telefon egyet (mármint a launcherre) de ebben nem vagyok biztos, azóta a fehér háttereknél balról jobbra a fekete előprogik alatt becsikozódik.
Most ezt úgy kell elképzelni hogy pl kiteszem a widgeteket fekete alapon, vagy belépek a menübe azok fekete áttetsző alapon dolgoznak, a háttér alatta látszik, ha ebben a háttérben van hófehér (teljesen fehér, kicsit sem szürkés, mert akkor már nem jön elő a probléma)
akkor a bal oldalról, addig a pontig míg ikonba sötét részbe nem ütközik az alap háttér, akkor az előtte lévő program csíkozott rendszerrel fehéredik ki az előtte lévő fekete alapú program is.
Remélem jól le tudtam írni.
Azért gondolom, hogy a launcherrel lehet probléma mert az alap témánál vagy win7 témánál nem jön elő ez, és a kijelző sem mutat semmilyen hibát.
A launchert letöröltem majd újraraktam is ugyanúgy újra előjön.
Ki lehetne védeni sötét háttérrel vagy hogy másik progit használok, de a téma tetszik és inkább a problémát orvosolnám, mint elfedném.Ha valai tud hasonló problémáról esetleg megoldásról szívesen veszem a segítségét.
Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest