Hirdetés
Aktív témák
-
Pajoz
őstag
válasz vadkörte #42859 üzenetére
Én a megosztott helyett az egyik megjajtó Dokumentumok mappáját adtam meg. Így hozzáférek az egész meghajtóhoz. Ha már él a kapcsolat a vissza nyíllal elérhető a többi meghajto és a C-n a saját fiókom. Mindez win7-en. Természetesen a gépen meg kell osztani a mappákat.
Ha nem tudod az ip címed futtasd le a miazip progit. Valszínű, hogy a virnyákölő ráugrik, de nem káros prog. -
Pajoz
őstag
válasz vadkörte #42875 üzenetére
Pont nem. Nekem a routerem címe .1-re végződik. A miazip-é meg .4-re és csak ezzel működ.
(#42872) macilacus
Nincs itthon XP-m de sztem azon is működnie kéne, ha minden jól van beállítva.
Ajánlanám még RootRulez leírását, de ez is win7-re van. -
gatto_
senior tag
válasz vadkörte #42942 üzenetére
Mit szenvedsz ezzel a Lan beállítással? Minden áron a telefonon akarod böngészni a géped mappáit, vagy fordítva is jó? Csak ide-oda másolgatásra kell wifin keresztül, hogy kikerüld a kábelt? Mert arra ott az ES FileExplorer / beállítások / távoli beállítások / távoli kezelés menüpontja. Itt beállíthatsz, illetve gyárilag be van állítva egy ftp megosztás, amit a gépeden egy ftp progival, akár a Totál commanderrel simán elérsz és másolgathatsz ide-oda. Létre lehet hozni egy parancsikont a kezdőképernyőre, hogy ne kelljen belépkedi a menübe, és akkor egy gombnyomással indul. Ugyanezt tudja a File Expert fájlkezelő is, sőt az még egy böngészőn keresztül, webes felületen is használható, úgy mint az Airdroid.
Még annyit, hogy ha kipróbálod az ES Fileexplorer ezen fumkcióját, akkor ne állíts be jelszót. Hagyd úgy névtelenen ahogy van. Nekem jelszóval nem csatlakozott. A File Expert ebből a szempontból hibátlan. Ott bármit állíthatsz.
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
válasz vadkörte #42953 üzenetére
Srácok!
Mindent köszönök! Sikerült végre. Nem a programban van a hiba, hanem a humán oldalon. Hogy ekkora címeres barom hogy lehettem azt nem tudom!!!
Van a telefonon egy tűzfal program a DroidWall. Nos, azért nem működött a LAN hozzáférés, mert elfelejtettem kiengedni a LAN plugint a DroidWall-on.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
atillaahun
veterán
válasz vadkörte #43873 üzenetére
Google Task Organizer. Szinkronizál Google-val, így PC-ről is bármikor elérhetők a listáid, amiből annyit, és olyan néven raksz bele ahányat akarsz. Tud emlékeztetőt is, addig csipog amíg le nem nyomod. Plusz van egy elég korrekt widget-e is.
(#43928) [rvilike]
Mediaserver.apk-t, esetleg a Drmprovider.apk vagy Drmservices.apk?(#43997) zoli62
Nálam is fosakodik. Nem tudom minek de ha kedve tartja akkor nem hagyja elaludni a képernyőt. De egyébként ugyanezt csinálja a SipDroid is, úgyhogy nem tudom mi a pöcs van ezekkel a SIP kliensekkel.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest