- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
fatal` #33071 üzenetére
Jaja, mindketto igen. A furcsa az az, hogy amikor az egyik ilyen fizetos alkalmazasra ramentem, hogy ujra megveszem, akkor amikor ranyomok az osszegre (meg a vasarlas elott), akkor hibat jelzett. Tehat lehet, hogy a markettel van valami, legalabbis remelem. Van nehany app, amint erint..
Szerk:
Most megjavult. Nem ertem a dolgot. A kovetkezo volt: a "legjobb fizetos alkalmazasok kozott" minden olyan alkalmazas, amit mar megvettem, de nem toltottem le es nem installaltam, az osszeggel szerepelt, amennyibe kerul. Illetve ha ramentem, akkor megint megvetette volna. Ahogy irtam is.
Most pedig belementem a sajat alkalmazasok koze es legorditettem a lista legaljara, ahol azok szoktak szerepelni, amiket megvettem de nem raktam fel... es ott voltak!!!! Na most ramentem egy ilyenre, es felajanlotta a telepitest, mint normalisan. Mondom ezt nem hiszem el. Visszamentem ujra a "legjobb fizetos alkalmazasok" listajara, es csodak csodajara, most mar ujra "megvasarolt" statuszban vannak.
Ez mi lehetett? Ramjott a para rendesen.. Bocs a mubalheert... :-)
Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest